HAOS U NAJAVI: Marko Stefanović siguran da su žene i muškarci nagradili njegov fizički izgled, Sanja će zbog ove izjave pobesneti!

Autor:

Zadruga

10.06.2023

00:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Stefanović ponosan na sebe zbog plasmana, usledio dirljiv susret sa porodicom!

HAOS U NAJAVI: Marko Stefanović siguran da su žene i muškarci nagradili njegov fizički izgled, Sanja će zbog ove izjave pobesneti!

Foto: ST/Nikola Mutić

Nakon Sanje Grujić, Zadrugu 6 napustio je i njen dečko, Marko Stefanović, koji je osvojio 10. mesto u velikom superfinalu. On se pozdravio sa zadrugarima, pa napustio Rajsko ostrvo i krenuo ka Darku Tanasijeviću, gde ga je čekala porodica.

Njegova majka nije mogla doći sebi, pa je odmah zaplakala i naglasila da je ponosna na svog sina, bez obzira na sve.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

 

Sanja ga ni u ovoj situaciji nije puštala samog, pa je odmah došla kod njega i izljubila ga, čestitavši mu na plasmanu.

- Svaka čast tvojoj porodici, baš su nas lepo ugostili - poručila mu je Sanjina majka.

- Stvarno sam iznenađen, nisam znao to - smejao se Marko.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

 

- Za mene je ovo preveliki uspeh, nisam očekivao. Mislim da su prepoznali iskrenost i lojalnost u tom mom odnosu sa Sanjom, verovatno i taj fizički izgled, mislim da su glasali i muškarci i devojke. Iznenađen sam što sam ispao posle Sanje, mislim da Milica nije zaslužila da ostane posle Sanje - govorio je Marko.

- Nije mi se svidelo što su mnogi muškarci napali Anu tek nakon što je Zvezdan napustio Zadrugu, zato sam stao u njenu zaštitu - rekao je Stefanović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Umalo sam zaplakao kad sam video naše porodice zajedno, jedva čekam da popričamo, želim da objasnim neko svoje ponašanje, nekako bi mi bilo lakše da njena porodica sve to podrži - govorio je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading