NECA TIKTOKER ŽELI DA UNIŠTI "DONJI DOM!" Vodi Anu Ćurčić do pobede, otkrio publici šta je preživela zbog Zvezdanove preljube!

Autor:

Zadruga

09.06.2023

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neca Lazić zauzeo je 12. mesto, pa pozvao glasače da glasaju za Anu Ćurčić!

NECA TIKTOKER ŽELI DA UNIŠTI "DONJI DOM!" Vodi Anu Ćurčić do pobede, otkrio publici šta je preživela zbog Zvezdanove preljube!

Foto: ST/Nikola Mutić

Neca Lazić naredni je napustio Zadrugu 6 i osvojio 12. mesto u velikom superfinalu. Neca je napustio Rajsko ostrvo, pa odmah ugledao majku i potrčao njoj u zagrljaj. Roditelji su prezadovoljni njegovim učešćem, a Necin otac priželjkuje da se sin vrati na fakultet.

Osim roditelja, Necu je dočekala i podrška Ane Ćurčić, koju je TikToker sve vreme štitio.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- S obzirom da se gornji dom raspao, ja glasam isključivo za Anu Ćurčić, voleo bih da moji glasači glasaju za nju, jer je stvarno zaslužila, zbog svega što joj se desilo. Roditelji mi sad ništa nisu zamerili, samo mi je bilo žao kad su neki ljudi rekli da sam izgubio identitet, ja sam ponosan na svoj plasman, ovo učešće mi je bolje od prethodnog. Ivan Marinković je najlošiji čovek tamo - rekao je Neca na samom početku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Ovi zadrugari su ljubomorni, jer sam zauzeo bolje mesto od njih, mnogi su mene osporavali. Lepi Mića je toliko godina u rijalitiju, a ispao je pre mene - rekao je Neca kad je došao u studio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading