ANA ĆURČIĆ NIJE ŽRTVA NASILJA: Ermina Pašović nastavila rat sa Milenom Kačavendom, tvrdi da je Zvezdanova bivša najveći manipulator!

Autor:

Zadruga

09.06.2023

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović brutalno odgovorila Aninoj kumi, pa nastavila sinoćnji okršaj!

ANA ĆURČIĆ NIJE ŽRTVA NASILJA: Ermina Pašović nastavila rat sa Milenom Kačavendom, tvrdi da je Zvezdanova bivša najveći manipulator!

Foto: ST/Nikola Mutić

Ermina Pašović

Ermina Pašović došla je Šimanovce, kako bi i večeras podržala zadrugare, a ne krije da joj je favorit Ivan Marinković.

Međutim, tokom sinoćnje večeri, Ermina je ušla u žestoku sukob sa Milenom Kačavendom, ali i majkom Ane Ćurčić, o kojoj nema lepo mišljenje, a tvrdi da Ana nije žrtva nasilja, već ozbiljan manipulator i provokator:

Republika

Foto: Republika.rs

 

- Ja nikoga ne diram prva, da se odmah razumemo, to su njene seljačke fore. Ona, koja je protiv nasilja, poziva za nasilje. Ana nije žrtva nasilja, jer se tako žrtva nasilja ne ponaša, ja znam kako se ponašaju žrtve nasilja, ne bi tako provocirala. Ona ne bi ni izgurala ovu Zadrugu, da joj nije bilo lekova - rekla je Ermina.

Republika

Foto: Republika.rs

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ruška

11.06.2023 07:35

Ermina, izgledaš kao avion. Prelepa si. Gazi ove lažove, manipulatore i prevarante. Ko žrtva nasilj? hahha Apsolutno si u pravu. Kockarka, žena koja je varala muža a kojim ima dvoje dece sa Zvekijem itd.itd.