ALEKS OTKRILA ISTINU O ANI I MAJI: Dogovor sa Zvezdanom obelodanjen, sada su sve karte na stolu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.06.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić ocrnila Anu Ćurčić noć pred Superfinale Zadruge 6.

ALEKS OTKRILA ISTINU O ANI I MAJI: Dogovor sa Zvezdanom obelodanjen, sada su sve karte na stolu! (VIDEO)

Foto: TV Pink, promo

Prošle noći voditeljka Ivana Šopić obavila je razgovor sa Aleksandrom Nikolić, superfinalistkinjom šeste sezone najgledanijeg rijalitija Zadruga

Aleksandra je nakon turbulentnih deset meseci otkrila šta zapravo misli o Ani Ćurčić i njihovom sukobu, te je ispričala koliko je primetila sve malverzacije kojima se bavila. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

- Da li ti je logično da Maja bude najbliža Ani. Jedino je Maja spavala sa Zvezdanom?- upitala je Ivana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Zadruga 6

 

- To je ona radila namerno da bi imala reakciju od Zvezdana. Ona je nju nazvaial ku*vom, a ustvari je radila kako joj je volja. Na taj način je Zvezdan sve vreme gledao u njih. Ana je osoba koja patetiše, priča kako je Zvezdan monstrum, a piše mu pesmu. Nije realno. Ona glumi žrtvu, a ovamo joj Maja priča da je varala muža, pa ko tu koga laže? Ja nju nisam uvredila, a ona je zla i to sam joj rekla. Maja ide uz dlaku Ani, a njoj to odgovara. Maja je provocirala sve - dodala je Aleks.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

10.06.2023 22:39

Jadna naivna,nevina Aleks. Svi patetišu i lažu. Samo je ona iskrena. Zar nije pisalo na nekom portalu, da je Aleks bila u šemi sa Zvezdanom i da je on nju tukao? Čitala. Svi u dogovoru, a ona na prevaru dogovoru osvoji lažnu pobedu. Koje tu jadniji lažna pobrdnica, Ivana, Đedo, Đušica, i vlasnici TV Pinka. Nastojali ste da uništite i zgazite Anu,i dalje to radite. Nije narod glup!!!