HITNO OGLAŠAVANJE KAČAVENDE ZBOG ERMINE PAŠOVIĆ: "Ona je prostitutka, znam zašto joj je brat u bekstvu"

Autor:

Zadruga

08.06.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda uzvraća udarac Ermini Pašović.

HITNO OGLAŠAVANJE KAČAVENDE ZBOG ERMINE PAŠOVIĆ: "Ona je prostitutka, znam zašto joj je brat u bekstvu"

Foto: instagram.com/printscreen

Milena Kačavenda

Prošle noći u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević, bivša zadrugarka Ermina Pašović iznela je šok informacije o kumi Mileni Kačavendi i Ani Ćurčić. Naime, Ermina nije bila blaga na tvrdnjama da su se Ana i Milena bavile nelegalnim radnjama, te je do detalja pričala o svim malverzacijama. 

Foto: Instagram.com

Milena Kačavenda Instagram

 

Sa druge strane, Milena se sada hitno oglasila i iznela još šokantnije tvrdnje o životu Pašovićeve. Naime, Milena tvrdi da je Erminin brat u bekstvu zbog ubistva, kao i da se ona bavila najstarijim zanatom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ermina Pašović

 

- Ovaj džoger, čijeg brata poznajem, živi u Austriji, Bosanac, pet godina u bekstvu za ubistvo, protitutka, do juče spremačica, ona će da priča o Ani? Nemojte da se tangirate! Ovo je bilo očekivano, noć pre, očekivano je da će džoger da priča o Ani, nema je nigde. Živi u Beogradu, a čuli ste šta priča o Beograđanima, zašto se ljudi vi nervirate? Ja vas molim da se ne nervirate. Ako je sutra vidim, verujte da ću joj objasniti šta će raditi u Beogradu! To bi bilo jedino zaposlenje, nemojte da se nervirate! - rekla je kuma Milena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
džogi

08.06.2023 11:52

Udri kumo po bosanskim kamenjarkama... ova Ermina rošava i izbljuvana ko džoger... AnA DO POBEDE...

Gargojle

08.06.2023 18:02

Gospđo Kumo, zajedno vas troje Vi, Aca i Ana, samo presavite tabak i ovog parazita bosanskog na sud za uvredu časti. Ako dokaže svoje nebuloze nikom ništa, a ako ih ne dokaže sedmocifrena odšteta, uzmite joj sve, a za ostatak u zatvor. Pare uplatite bolesnoj deci, da bar neko vidi korist od propalih parazita.

Melanija

08.06.2023 22:26

@Gargojle - Sve što je Milena izjavila su pretpostavke koje je teško dokazati. Sramotno je prozivati "Bosance". Što se tiče Ermininih optužbi sve je u pravu i sve se može izguglati. Dovoljno je reći da je njen suprug jedan od "Žestokih momaka" iz dokumentacija Vanje Bulića: "Vidimo se u čitulji". A (Draganu) Aci Buliću je država oduzela 19.000.000 evra zbog preprodaje fudbalera i lažiranja u kladionicama a i poznat je kao "Dragan Bombaš" jer je svojevremeno bacio bombu u kući Piksiju Stojković i zamalo mu ubio majku zbog svađe u vezi preprodaje fudbalera. Iz istog razloga je ubijen i Don fudbalske mafije Jusuf Juso Bulić.