ŠOK NA POČETKU SUPERFINALNOG IZBACIVANJA: Dušica Jakovljević i bivša zadrugarka se potpuno TRANSFORMISALE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.06.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka televizije Pink iznenadila je publiku noć pred veliko superfinale!

ŠOK NA POČETKU SUPERFINALNOG IZBACIVANJA: Dušica Jakovljević i bivša zadrugarka se potpuno TRANSFORMISALE! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Večeras se u "Zadruzi" odigrava emisija "Superfinalno izbacivanje", nakon čega ćemo saznati ko su takmičari koji su ušli u trku za 50.000 evra i prvo mesto u poslednjoj sezoni "Zadruge".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dušica Jakovljević

Na samom početku emisije došlo je do iznenađenja. Voditeljka Dušica Jakovljević je sve iznenadila izgledom i na sebi je imala dugu plavu nadogradnju.

Nastao je šok i kad se pojavila bivša zadrugarka Ermina Pašović, za koju se spekuliše da je ponovo nešto radila na sebi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ermina Pašović

Osim Ermine, u studiju su i bivši zadrugari Mikica Bojanić, Nenad Aleksić Ša, Stefan Radić Rodni i Marko Petrušević Petrući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ana

07.06.2023 23:08

Dušica ima najlošiju frizuru od kada ja gledam "Zadrugu", ne pristaje joj. Deluje kao da se ne oseća ugodno pod ovom grivom, stalno je dira. Ova druga, zovu je alapača, kao da ima metlu na glavi ispod koje se nalazi kilogram šmimke. I operacije nisu pomogle da dobije barem mrvicu ženstvenosti i profinjenosti nego i dalje izgleda "šmirglano". Ko je dovede večeras da vergla i prosipa zlo po kojemu je jedino ostala upamćena. Ona se ruga Anđelinom navijanju sara za buđenje a ne ruga se svom životu , lažnom testu za trudnoću, nepismenosti , i svemu šta ljudi za nju kažu. A tek večerašnji stajling? Žena je totalno promašena u svakom pogledu. Veerašnji gosti su nezanimljivi, Mikica došao da priča o Zorici a nije ga izbacila Zorica nego narod jer je nezanimljiv, Rodni i Petrući nisu ni u Zadruzi izgovorili nijedan komentar a Ša me iznenadio izborom prijatelja, od njega se očekivalo da se izvuče iz blata i druženja sa lošim ljudima.

djole

08.06.2023 19:19

Sta je Dusici trebalo da se unakazi, inace mislim da je vrlo lepa zena