DARKO TANASIJEVIĆ OTKRIVA DETALJE SUPERFINALA: Car će prvi put doživeti OVO, Anu i njenog neprijatelja čekaju SUZE!

Autor:

Zadruga

07.06.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj televizije Pink sumirao utiske o šestoj i poslednjoj sezoni rijalitija "Zadruga"

DARKO TANASIJEVIĆ OTKRIVA DETALJE SUPERFINALA: Car će prvi put doživeti OVO, Anu i njenog neprijatelja čekaju SUZE!

Foto: Instagram.com

Darko Tanasijević

Nakon voditelja Marka Đedovića i Ivane Šopić, o kraju rijalitija "Zadruga" pričao je i voditelj Darko Tanasijević. On je prvo sumirao utiske o šestoj sezoni.

- Više nego ikad mi izgleda da je ovo najneizvesnija sezona do sada. Taman kad pomislimo da neki donos ide u jednom pavcu, oni nas demantuju i iznenade narednim postupkom. Upravo zbog toga mislim da je to razlog zbog kog su gledaoci bili prikovani za male ekrane, kao i kolege iz medija. Meni su uvek u fokusu dirljivi momenti, jer sam i sam takav. Tokom praznika, najupečatljivije su mi reakcije zadrugara na čestitke njihovih najdražih. Imao sam tu muku, ali pre svega i čast da sa njima proživim i doživim sve te emocije sa njima. Umeo sam i suzu da pustim, ali to je sastavni deo života, živi smo ljudi. Svega toga ću se uvek rado sećati - rekao je Darko.

Republika

Foto: Republika TV

Darko Tanasijević

Koji zadrugar te je pozitivno iznenadio, a ko pao u tvojim očima?

- Nije bitno ko je pao u mojim očima, jer ja na njih gledam s profesionalne strane. Mnogo je bitnije ko je pao u očima naroda, a to pokazuje plasman. Postoje zadrugari koji su me prijatno iznenadili, ali ne bih otkrivao svoj stav, jer bi možda utucao time na javno mnjenje. Jedino mogu otkriti je da su pojedinci uspeli da mi otklone predrasude, koje sam imao o njima i uverili me u suprotno - ispričao je Darko.

Čiji susret sa porodicom će po tvom mišljenju biti najzapaženiji?

- Susret svakog zadrugara sa porodicom će biti na svoj način dirljiv, zanimlnjiv, spontan i upečatljiv. Ukoliko bih neke od njih izdvojio, mislim da će Anin susret s decom biti emotivan, jer ih mesecima nije videla. Čuli smo da će se Carev otac prvi put pojaviti u superfinalnoj večeri, verujem da će to biti upečatljivo, ali i momenat kada Miljan Vračević ugleda svoju porodicu, za koju svi znamo da je jako vezan - ispričao je Darko za Pink.rs

Republika

Foto: V.Lukić

Darko Tanasijević

Superfinale "Zadruge 6" zakazano je za sutra, 8. jun, sa početkom u 21h.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading