DEJAN JE PODRŽAO ANU JER SAM MU NARIBALA NJUŠKU: Kačavenda o velikom superfinalu "Zadruge", otkrila šta očekuje od PRODUKCIJE!

Autor:

Zadruga

07.06.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anina kuma se sprema za bitnu noć i nada se pobedni svoje prijateljice!

DEJAN JE PODRŽAO ANU JER SAM MU NARIBALA NJUŠKU: Kačavenda o velikom superfinalu "Zadruge", otkrila šta očekuje od PRODUKCIJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, održala je lajv danas, gde je razgovarala sa svojim pratiocima o svim aktuelnostim dan pred veliko superfinale "Zadruge". U jednom trenutku su joj se javili ljudi iz Crikvenice, rodnog mesta Filipa Cara.

- Crikvenica? Ćao vama, jeste vi Careva banda? - rekla je Milena, a Cara je nazvala Krompirkom.

Kačavenda je nastavila da čita komentare, a onda je kratko progovorila o Zvezdanu Slavniću.

Republika

Foto: Instagram.com

Milena Kačavenda

- "Ana je dovela Maju do pobede". Nemam pojma šta vam to znači - dodala je ona.

- Zvezdan me je ispljuvao, baš me boli uvo za Glavnića i tog mišomora. On i ona prakljača me ne interesuju. Ja samo odgovaram ko me dira, nikoga život ne diram - rekla je Milena.

Anina kuma je otkrila i šta nas očekuje u noći superfinala.

Republika

Foto: Instagram.com

Milena Kačavenda

- Ženi nemam šta da zamerim, izlazi poluluda, pojma nema šta smo napolju radili. Poslala sam joj haljinu. Ja znam da je Ana u superfinalu, nadam se prvom mestu, za mene bi to bila pobeda. Njoj treba rehab, tu nema priča. Znam da novinari čekaju Acu Bulića i mene na finalu, spremamo se da dajemo izjave, verovatno ćemo biti intervjuisani i od strane produkcije. Sutra grmimo, biće tenzije, euforije, ali sve je to očekivano - otkrila je Kačavenda.

Između ostalog, dotakla se i podrške Dejana Dragojevića.

- I Dejan je podržao Anu. Bilo je vreme. Dok mu nisam naribala njušku, nije se smirio. Ja samo radim svoj posao, branim svoju drugaricu i kumu - istakla je ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
djole

07.06.2023 20:20

Joooooooooooooooooj!!!