PROCURILI RANI RADOVI ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Bila sa oženjenim muškarcem, ABORTIRALA, plaćena 7.000 EVRA da bude na JAHTI, pa priznala sa koliko ih je spavala! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.06.2023

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić ima burnu prošlost koju pokušava da sakrije od javnosti.

PROCURILI RANI RADOVI ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Bila sa oženjenim muškarcem, ABORTIRALA, plaćena 7.000 EVRA da bude na JAHTI, pa priznala sa koliko ih je spavala! (VIDEO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Aleksandra Nikolić važi za favorita za pobedu šeste sezone rijalitija ''Zadruga'', a sada se na društvenim mrežama pojavio snimak koji obuhvata deo priča koji je isplivao o Aleksandri u poslednjih nekoliko godina.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Aleksandra Nikolić ima burnu prošlost

Ona je najpre Kristijanu Goluboviću otkrila sa koliko muškaraca je spavala sa svega 22 godine.

- Nisam ti ja sa puno muškaraca spavala, nisam u tom fazonu.

- Od 1 do 10 - pitao je Kristijan.

- 10.

- Pa gde stiže za 20 godina - rekao je on.

- 22, nije ni 10 neka bude 8. Nije mnogo, znaš ti devojke u mojim godinama sa koliko spavaju muškaraca - zaključila je Nikolićeva.

Foto: PrintscreenPink

Kristijan Golubović raskrinkavao Aleksandru Nikolić

Takođe, Filip Car ju je pre nešto više od godinu dana raskrinkao da je sa drugaricama bila plaćena da bude na jednoj jahti u Dubrovniku.

- Da li si bila u Dubrovniku na jednoj jahti sa muškarcem poznatom i tebi i meni, na jahti na kojoj sam ja bio dva dana kasnije. Je l' ti plaćeno 7 000 evra za šest dana da budeš tamo? Tih sedam hiljada ste talile na tri dela, plaćen je put u jednom i drugom smeru.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car pričao o Aleksandri Nikolić

Između ostalog, prikazano je da se tokom godina svog učešća u rijalitiju muvala i bila bliska sa Kristijanom, Markom Janjuševićem Janjušem, Lazarom Čolićem Zolom, Zvezdanom Slavnićem i mnogim drugima, ako i da su oni svi iznosili prljav veš iz njenog privatnog života.

Foto: Instagram.com

Aleksandru Nikolić plaćali za druženje

U jednom momentu, javnost je podsetila i na njeno priznanje da je bila u emotivnom odnosu sa oženjenim muškarcem, kao i da ju je on naterao da abortira.

- Ja sam kasnije saznala da on ima ženu i on mi je rekao da moram da abortiram - rekla je ona jednom prilikom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Sava

07.06.2023 12:00

Au ! Fićo zaboravio da ju je on optužio za jahtu i još koješta. Ako ne is osvoji on ili ona prvo mesto, veridba će pući dan posle finala kad on sve ovo pročita i seti se svega.

Melanija

07.06.2023 12:07

Ovo je verovatno iz Anine i Kačavendine kuhinje ali ništa novo već je to kroz realitija rekla. Stavljate Zvezdana i ako ga je Aleks odbila ali zato Majakita nije i dok je Aleks u ovoj sezoni bila samo sa Carem Maja je bila sa najmanje četvoricom ne računajući tu i obezbeđenje kojima je u opisu posla bilo da zadovolji najveću nimfomanku realitija pouzdano veću od Mine Vrbaški. Pitate kako je to moguće? Pa moguće je jer su svu prethodnu sezonu gasili kamere kada je vehabija Dejan klanjao. A Ana i Kačavenda neka zahvale '80-tim što nije bilo mobilnog i interneta ali legenda je ostala da su obe bili sa teškim kriminalcima za koje je Zvezdan bio "Mala maca"...

Sa

07.06.2023 13:45

@Melanija - Melanija, nema pranja, gotovo je. Ove detalje života Aleksanre Nikolić su izneli Car, Janjuš, Ermina, Kristijan, Kemez, Bora, Miki, Maja, Miljana i Marija, kao i svi ostali zadrugari sa kojima je Aleks bila u svađi kroz nekoliko sezona. Dakle, tad niko nije ni znao za Anu Ćurčić i tu g-đu Kačavendu. Najviše podataka o sebi iznela je Aleksandra kroz pitanja novinara (Bujanovac, oženjeni muškarac i abortus, zatvor u Turskoj...) Mislim da ovim tekstom uopšte ne činite dobro Aleksandri, ne napadajte i ne lažite, kasno je za to. A pobedu želim Maji iako nisam ni njen fanali me nasmijavala i zabavljala svo vreme svojim suprostavljanjem lažovima, licemerima i ostaloj bagri podmuklih propalica.