ŠOK PREOKRET: Aleks pobeđuje, pa rađa Caru blizance! Ana i Zvezdan se mire!

Autor:

Zadruga

06.06.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićka će se naći u duelu s Bilalom Brajlovićem, ali ona ima sve predispozicije da trijumfuje u "Zadruzi 6"

ŠOK PREOKRET: Aleks pobeđuje,  pa rađa Caru blizance! Ana i Zvezdan se mire!

Foto: ATAImages, Shutterstoc, Printscreen

Posle skoro devet meseci borbe, suza, smeha, druženja, početaka i krajeva velikih ljubavi približava se noć superfinala, u kojoj je svaki zadrugar maštao da se nađe.

Ona će se održati u četvrtak uveče, sa početkom u 21 čas, a pobednika "Zadruge 6" izabraće gledaoci SMS glasovima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić ima dobre aspekte za budućnost

Ipak, već danima javnost ne prestaje da bruji o potencijalnim superfinalistima i onom jednom, koji će ove sezone zauzeti tron.

Tako je za Republiku prognoze dala numerolog Ivana Skorić, koja pobedu predviđa Aleksandri Nikolić, ali otkriva i šta, prema rasporedu brojeva, pojedine parove iz šeste sezone čeka po završetku rijalitija.

- Numerološki gledano, stoji da će pobednik "Zadruge 6" biti žena ili neko ko je okružen ženama. Ja sam se nadala da, prema tome, možda može da pobedi i moj favorit, veliki ženskaroš Filip Car, ali prema ostalim aspektima, njemu to ne stoji. Zato mislim da će pobediti Aleksandra, koja se u finalnom duelu može naći s Bilalom Brajlovićem, koji je takođe veoma simpatičan i miljenik je žena. Međutim, Aleks ima sve predispozicije za pobedu ove godine, a po izlasku iz rijalitija je tek čekaju srećne okolnosti. Ona će Filipu Caru roditi blizance ako iskoristi leto, kada joj na polju ljubavi sve ide naruku - priča za naš list numerolog i dalje otkriva šta je zapisano u brojevima:

Foto: Printscreen/Instagram/opasna_ujedam_official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić napolju kao pušteni s lanca

- Što se ostalih parova tiče, Anđela i Zvezdan imaju još malo vremena, koje mogu iskoristiti takođe da dođe do trudnoće. Međutim, već od avgusta, septembra, ja sam to i Ani rekla kada je bila ovde kod mene, očekujem njeno i Zvezdanovo pomirenje. Njima to stoji!

Inače, ove godine će biti uzbudljivo i ispred imanja u Šimanovcima, gde će superfinaliste dočekivati porodica i prijatelji. Po svemu sudeći, Ćurčićeva će imati najveću podršku jer su već najavili da će je čekati kuma Milena Kačavenda, koja tvrdi da će sa njom doći i Anin sin Luka, majka Mila, kao i Aca Bulić.

Janjušev otac svojata Maju

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš u "Zadruzi 6"

Društvenim mrežama kruži urnebesni snimak na kom porodica pozdravlja Marka Janjuševića Janjuša, pa se otac i majka sporečkaju zbog lapsusa koji je ona napravila.
- Pozdravljam tebe i tvoje zadrugare - rekla je majka, a otac je planuo i počeo da je ispravlja prilikom čega je otkrio da sinovljevu bivšu ljubavnicu i dalje smatraju njegovom:
- Kakvi njegovi zadrugari, njegova je Maja, jedino što je bila, drugi nije niko!
Inače, kako je Janjuš ove sezone bio primeran u rijalitiju, navodno će ga s ćerkicom Krunom sačekati i supruga Ena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Grimani

06.06.2023 22:04

Vi ste retko zaostala nacija

Vojvotkinja Tolstoj

08.06.2023 19:39

E, teško onome ko tebe sluša i misli da nešto znaš. Uverljivije su pričale "gatare" iz prošlog veka (jer nije bilo "kompjutera", pa je bilo (nekima) "zanimljivo" slušati iste. A ovu kad čujem, "njeno znanje" = povraća mi se !! Ništa ti ne znaš, bre, ženo, je l ti dobro ?