SVE LAŽI ANE ĆURČIĆ IZAŠLE NA VIDELO: Njena najbolja prijateljica je raskrinkala, a zbog ovih informacija se i njoj slošilo!

Autor:

Zadruga

06.06.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka otkrila kako ju je Ana mesecima lagala, Filip Car sve potvrdio!

SVE LAŽI ANE ĆURČIĆ IZAŠLE NA VIDELO: Njena najbolja prijateljica je raskrinkala, a zbog ovih informacija se i njoj slošilo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković svakodnevno saznaje nove informacije o Ani Ćurčić i njenom životu pre Zadruge 6, zbog čega menja mišljenje o celokupnoj situaciji.

Danas je razgovarala sa Filipom Carem, pa mu otkrila da joj je Ana prećutala činjenicu da se čula sa Dejanom Dragojevićem i pričala u rijalitiju:

Republika

Foto: ST/D. Kadić, E stock

 

- Nisam znala da se ona čula sa Dejanom, meni nije jasno što ona to priča tako. Ja sam bila u šoku, a onda u šoku kada je Aleks rekla da su se videli u bolnici, a Ana mene plače, pa šta ja tu mogu. Ona meni na stepeništu kaže da nije trebala to da kaže, nego kao da sam joj ja rekla da kaže, a ja nisam ni znala za to. Meni skočio pritisak. Ona i ja pričamo sto pedeset dana, a tek juče mi pominje Dejana. Meni to nije jasno, majke mi - dodala je Zorica.

- Nemoj da dozvoliš da te poremete, smućkala nam je mozak - dodao je Filip.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mila

06.06.2023 14:29

zeno,jel moguce da si ti toliko polupana,nemoj komentarisati brate ispadas mnogo glupa

Zile

06.06.2023 16:55

Vi ste nula,bris vas za sva vremena