ANA ĆURČIĆ OPRALA ZVEZDANA PRED SAMO FINALE ZADRUGE: Ušla da pokaže njegovo pravo lice, pa ispala gora od njega!

Autor:

Zadruga

06.06.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari ubeđeni da je Zvezdan bolji čovek od Ane!

ANA ĆURČIĆ OPRALA ZVEZDANA PRED SAMO FINALE ZADRUGE: Ušla da pokaže njegovo pravo lice, pa ispala gora od njega!

Foto: ATAImages

Ulazak Ane Ćurčić iznenadio je sve, a najviše Zvezdana Slavnića, koji nije mogao da veruje da je vidi na vratima Bele kuće. 

Zvezdan ju je neprestano pitao za razlog ulaska, ali ona nikada nije bila konkretna, a Slavnić je bio ubeđen da je ušla u Zadrugu sa namerom da ga potpuno ocrni i ispadne žrtva.

Republika

Foto: ATA Images, TV Pink

 

Isto smatraju i mnogi zadrugari, a jedan od njih je Ivan Marinković, koji je ubeđen da Ana sve radi taktički, a da je Zvezdan zapravo, sa svim svojim manama, mnogo bolji čovek od nje:

- Za mene je Zvezdan 5 puta bolji čovek nego što je Ana Ćurčić. I dalje ima tu neku sposobnost da nas toliko iznervira, da ne mogu da dođem do reči od nje. On je pokazao 80% onoga što je Ana rekla o njemu, ali Ana nije pokazala da je dobar drug. Da se žena od 46 godina tako ne snađe... Prevarena, izdana, ali mi smo ispratili dobro tu temu - rekao je Ivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Goca

06.06.2023 12:46

drage moje ovakve polupane ne smijete nikada biti,to vam je dug period zlostavljanja,zato pazite sa kim idete iza zgrade

Mala Mo

06.06.2023 14:49

Gora ne može biti nikada. Ni za tri života.