"KADA IZAĐEM..." Ana Ćurčić ponovo prenela osećanja na papir, "Zbogom, ćelavi" dobija nastavak, svi čekaju Zvezdanovu reakciju!

Autor:

Zadruga

04.06.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić bio je veliki fan Anine poezije, a svi se pitaju kako će ovo prokomentarisati!

"KADA IZAĐEM..." Ana Ćurčić ponovo prenela osećanja na papir, "Zbogom, ćelavi" dobija nastavak, svi čekaju Zvezdanovu reakciju!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić nije znala kako da se zahvali i izvini Zorici Marković za sve što je prošla sa njom, pa je odlučila da svoja osećanja iskaže putem poezije, jer joj je tako lakše da prenese svoje emocije.

Ana je već privukla veliku pažnjom poezijom "Zbogom, Ćelavi" koju je napisala za Zvezdana Slavnića, pa se sada svi pitaju da li će uslediti i nastavak, s obzirom da je Anin talenat neosporiv:

- Želim za sve da ti se izvinim, ako sam ružno reagovala ili te nervirala. Stvarno nisam imala ništa loše i zlu nameru, nego sam tako reagovala. Ja sam tebe nervirala. Kad izađem, ja ću da ti se odužim kako umem i znam, to je moja potreba - govorila je Ana.

- Ne treba da mi se udužiš, to je ljudski, valjda bi i ti bila uz mene - rekla je pevačica.

- Sve dublje ću ti napisati jer to moj papir zna. Razumi da se nisam snašla i da sam se postavila kao napolju, ti sve razumeš - nastavila je Ana.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading