SVE KONTRADIKTORNOSTI ANE ĆURČIĆ: Zastupnik Anđele i Zvezdana udario na Slavnićevu bivšu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.06.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti veteran analizirao ponašanje Slavnićeve bivše supruge i njene poteze pred superfinale "Zadruge 6"

SVE KONTRADIKTORNOSTI ANE ĆURČIĆ: Zastupnik Anđele i Zvezdana udario na Slavnićevu bivšu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pevač Lepi Mića već nekoliko meseci ratuje sa Anom Ćurčić, iako su mnogi očekivali da će zbog ranijih sezona "Zadruge" biti na njenoj strani. On je sinoć voditelju Marku Đedoviću otkrio zbog čega podržava Anđelu Đuričić i Zvezdana Slavnića, pa otkrio sve Anine kontradiktornosti.

- Ovi zadrugari su čudo, nerealni su, nabrijani su, ali bez podloge. Izdešavale su se neke čudne stvari, neki ljudi su otišli ranije. Ja danas nisam hteo da ostajem za Anu i da bude kako ja nju ne volim. Danas je bilo pismo da kažemo naše mišljenje, a ona je ostala i pričala kako smo protiv nje i kako je žrtva svega, e to je rijaliti. Ivan se na to upecao, a ja nisam. Jeste on kulturno rekao, ali ona želi sve nas da okrene protiv nje. Ja sam formirao mišljenje kako je ona predstavila odnos o svom partneru. Meni nije jasno da ona nije mogla da ode, da nije smela, da je bila maltretirana,a kad kažem da je to bila skalamerija, ona me napadne da ja izmišljam. Ako je istina šta je pričala ne treba da budui na istom kontinentu - govorio je Mića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića

- Kako komentarišeš tortu? - upitao je Marko.

- Ona se to pravdala kako je on sedeo, a to je isto kao da odem lečenom alkoholičaru i odnesem flašu rakije. Ne želim da je napadam jer već je bila atmosfera kako ja protiv nje sve organizujem i kako sam Anđelu i Zvezdana vezao lanicima da budu zajedno, a onda ona sedi i druži se sa Majom koja se j*bala sa njim, sedi sa ljduima koji su ga najstrašnije vređali. Ko vidi nju i Slađu da piju kafu ja ću da mu dam milion evra. Ona je mene strašno izvređala, ali ja nju nisam - nastavio je Mića.

- Je l' zbog svojih stavova ili jer je pomislila da podržavaš Anđelu? - dodao je Marko Đedović.

- Samo zbog toga. To je moj stav i ja ga nisam promenio. Ja i dalje podržavam vezu Anđele i Zvezdana, mislim da Zvezdan gotivi Anđelu, a da je ona smrtno zaljubljena. Je l' treba da podržim Anu i Zvezdana za kojeg je rekla da ju je varao? Mića vara ženu, a ti podrži. Ja podržavam ono gde vidim emociju. Glupo je da podržavam nešto što je odavno propalo. Maja Marinković se j*bala sa njenim partnerom, ona joj je top i simpatična, pa je nazove k*rvom kad oseti opastnost. Neca je najstrašnije vređao i provocirao Zvezdana, a sa njim je najbolja. Slađa i najstrašnije vređala Anđelu i Zvezdan sa njom je najbolja. Zorica slala u izolaciju, govorila da se ježe, ona je divna. Ku,ma kaže da ne veruje Zorici, ona je za nju i dalje divna. Ja sam Anđelu uvek govorio da ne vređa Anu. Ja sam za nju uvek bio najgori i uvek ću biti jer podržava Anđelu i Zvezdana. Ona ako priča šta misli ja sam njem spasilac - govorio je on.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića

- Je l' veruješ da nema emocija? - upitao je vodielj.

- Ona je toliko zaljubljena u Zvezdana da se to vidi iz aviona ili sve što priča nije tačno. Ja sam njoj postavio tri pitanja koja su bitna, možda su je zauvek naveli da imam nešto protiv. Ja sa njom njoj rekao kad je prvi put njemu odnela lek, da li je to bio potez čoveka ili emocije? Ljudskost ili emocija? Nije imala odgovor. Da li bi za Zvezdana sve rekla da je nije prevario sa Anđelom i da je doneo pare kući? Ona mene zbog ta tri pitanja ne može da gleda očima. Zorica kao njen spasilac kaže da je rekla da nema gde da ide. Meni je Sloba Radanović rekao da nema telefon, auto, ni stan, a ja sam rekao: "Za dva dana ćeš biti najpopularniji u državi". Gde je Zorica bila pre ovoga? to je kupovima rijalitija i navođenje da nema gde da ode. Ja sam došao bez žute banke, kao izbeglica. Evo prvi put je zradila, čisto kao Sunce, nema Zvezdana na leđima, a ne da je Zorica tužna i prodaje priču da nema gde da ode. Hoće da narod kaže: "Evo tu smo mi". Ja to da kažem bilo bi da sam protiv ljudskosti, ali ja sam samo realan čovek. Zorica nju shvata celo vreme, evo ja shvatam Anđelu. Devojka je napravila grešku, ali se zaljubila. Nije ušla u vezu da bi ga opljačkala, prokockala je sav svoj kredit, moralne devojke koja je časna i sve je pustila niz vodu, a ona Zorica kaže: "Ona je dobro meso za k*rac Zvezdana Slavnića", a ja Anu nisam uvredio - nastavio je Lepi Mića.

- Da li misliš da će se ili da će se Ana i Zvezdan pomiriti? - pitao je voditelj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića

- Kad bi on hteo odmah. Kad je bila neka frka, Car i zola su je pozvali, ona je odmah došla. Ako nema emocije šta je boli k*rac? Osuđena javna prevara, duše ostavljaju, žal za nečim. Za čim? Nema žala, nego seci i prijatno doviđenja - govorio je on.

- Je l' misliš da ga je šah-matirala? - upitao je Marko Đedović.

- Maja dobila batine, Anđela i Zvezdan kući, a ona tu sa rukama u džepovima - rekao je Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nadica

04.06.2023 20:30

Kakvo zlo od čoveka! Čovek glumi moralnu gromadu, a sve vreme krvnički podržava dva najnemoralnija zadrugara i najgore osobe - kriminalca i poremećenu devojku. Baš me interesuje da li bi svoju ćerku gurnuo u naručje kriminalca i ubice!? Đubre neopevano! Našao neku babu i napravio ugovor o doživotnom izdržavanju i sada se seljačina diči što stanuje u Knez Mihailovoj ulici - strašno. Najveća džukela ikada!!!!