OTKRIVENO ZBOG ČEGA SE ANA I ZORICA NE PODNOSE: Pravi rat kreće tek posle superfinala "Zadruge"! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.06.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivše zadrugare progovorile o prijateljstvu koje je već neko vreme na klimavim nogama!

OTKRIVENO ZBOG ČEGA SE ANA I ZORICA NE PODNOSE: Pravi rat kreće tek posle superfinala "Zadruge"! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Ana i Zorica

Voditeljka Dušica Jakovljević je sinoć u studiju ugostila bivše zadrugare Anu Spasojević, Sandru Čaprić i Bojana Simića. Oni su komentarisali aktuelne teme na imanju, te su se dotakli prijateljstva Ane Ćurčić i Zorice Marković

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Čaprić

- Ja sam zgranuta, užas. Zorica je iskoristila trenutak, nije pravi prijatelj. Ana joj nije prijatelj, iskoristila je da sasluša i to se radilo oko oduzimanja dečka, tek će revanš. Ana je uzela dečka mlađeg kojeg je Zorica posedovala. Ana nije ničiji prijatelj, puna je zla. Na početku sam je podržala, ali nije prva, ni jedina. Zvezdan nema pravo da misli na njega i da je on zaljubljen i da je bio nečijeg života, kad tu ženu nije ni pogledao - govorila je Sandra Čaprić.

- Šta je za tog momka? - upitala je voditeljka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Čaprić i Ana Spasojević

- Misliš na Džukelu? Ja ću da se ćujem sa njim da vidim o čemu se radi. Moram babu da zovem da mi da broj. Ima klipova gde Zorica kaže da ga ja znam, a Mikici kaže da vozi tramvaj, a čovek je frizer. Ja čoveka mnogo dobro znam jer mi iz kuće nije izlazio, družio se sa mojim ujkom i čuvao me po gradu kad sam bila klinka. Veze sa vezom nema to što Zorica njima priča - nadovezala se Ana Spasojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading