VELIKI PORAZ FAVORITA: Napustila "Zadrugu" četiri dana pred FINALE, kraj nemoguće ljubavi! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.06.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Superfinale "Zadruge" je zakazano za 8. jun, a samo oni sa najvećom podrškom će se boriti za glavnu nagradu!

VELIKI PORAZ FAVORITA: Napustila "Zadrugu" četiri dana pred FINALE, kraj nemoguće ljubavi! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadruga

Voditelj Marko Đedović je sinoć ušao u Belu kuću, kako bi zadrugarima saopštio rezultate glasanja. Najmanje glasova publike u poslednjem preseku glasanja dobili su Mikica Bojanić, Divna DNK, Jovana Tomić Matora i Miljan Vračević. Nakon nekoliko trenutaka neizvenosti, voditelj je otkrio da takmičenje napušta Divna, koja je osvojila 28. mesto u "Zadruzi 6".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Divna DNK

- Iskreno, hvala što sam i ovoliko izdržala. Ovo je veliko iskušenje, upoznala sam ljude, stekla nove prijatelje i doživela nove simpatije. Vraćam se u svoj kraj, vraćam se Marku. Marka znam dobro i on meni prelazi preko svega, ja sam više prelazila njemu. Jedna prevara koju sam ja njemu uradila je manje nego što sam ja njemu. Ja se možda nisam istakla najbolje i bila sam povučena i nisam pokazala šta treba da pokažem - istakla je Divna.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Divna DNK i Bilal Brajlović

Divna se oprostila od Bilala Brajlovića, koji ju je zagrlio. Podsetimo, Divna je zbog svoje priče važila za jednog od favorita i dobar deo publike je želeo da je dovede na prvo mesto, ali izgleda da je izgubila podršku kad je odlučila da smuva Bilala i to preko vlaške magije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mihailo

04.06.2023 23:18

Kad će više davas ukinu