EKSPLICITNE FOTKE SANJE GRUJIĆ PRE ZADRUGE: Ovu istinu je krila mesecima od Marka, burna prošlost otkrivena pred kraj Zadruge!

Autor:

Zadruga

04.06.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je u posed eksplicitnih fotografija mlade zadrugarke Sanje Grujić, koja svoju prošlost krije kao zmija noge.

EKSPLICITNE FOTKE SANJE GRUJIĆ PRE ZADRUGE: Ovu istinu je krila mesecima od Marka, burna prošlost otkrivena pred kraj Zadruge!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sanja Grujić

Zadrugarka koja je svojim pojavljivanjem izazvala burnu reakciju kod publike svakako je Sanja Grujić. Iako su mnogi mislili da se ispod silikona krije još jedna u nizu devojaka bez ikakvog obrazovanja, koja je u rijaliti ušla kako bi postala poznata i time rešila svoje pitanje egzistencije. Međutim, kako je vreme prolazilo, Sanja se sve više dopala publici, a njeni komentari i govori su se nadaleko prepričavali. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sanja Grujić

 

No, Sanja izuzetno malo priča o svojoj prošlosti, jer kako kaže, u rijaliti nije ušla da priča o svom životu, nego da zaradi novac. Ali portal Republika.rs došao je do fotografija iz Sanjine prošlosti, kada je izgledala potpuno drugačije. 

Da li možete da zamislite Sanju Grujić kao plavušu? E, baš tu prošlost ova atraktivna zadrugarka krije kao zmija noge. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sanja Grujić Zadruga 6

 

U nastavku možete videti galantan život Grujićeve kao plavuše, kokteli, skupi hoteli, plaže, bogat i luksuzan noćni život, sve to je zamenila velelepnim imanjem u Šimanovcima. Podsetimo, pred ulazak u rijaliti Sanja je ispričala da je imala tešku saobraćajnu nesreću, pa ko zna, možda je zbog duga i ušla u ,,Zadrugu 6". 

 

Pored fotografija sa plavom kosom, došli smo i do jedne eksplicitne fotke, na kojoj je Grujićeva pokazala svoje bujne silikone, koje je zavila peškirom. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading