VELEIZDAJA! Konačno otkriveno ko je OŠTETIO Aleksandru Nikolić! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.06.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome se spekuliše mesecima, a sinoć je otkrivena istina!

VELEIZDAJA! Konačno otkriveno ko je OŠTETIO Aleksandru Nikolić! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pre sedam meseci neko je bacio kovčeg Aleksandre Nikolić i zadrugari i dalje nisu sigurni ko je to uradio.

Pre dva meseca su zadrugari pustili buvu u kući da postoji snimak da je to uradio Miljan Vračević. Ana Spasojević je tada potvrdila da je ona čula to, a kad su je upitali da li joj je Anđela Đuričić ovo otkrila, nije želela ni da potvrdi, ni da demantuje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleks Nikolić

Sve se promenilo sinoć, kad je Ana napustila Belu kuću. U studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević je potvrdila ovo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Spasojević

- Moje prijateljstvo je bilo baš "nož u leđa". Milica i ja, nije mi bila drugarica, to su bile Jovana i Anđela. Anđela se pokazala da nije ni p od prijatelja. Razočaralo me je što me je gledala u oči i lagala. Isto kao Sandra prošle godine s Dejanom. Za sve sam joj bila tu, sve što ona želi, ali je ona imala jezičinu koja je mene počela da nervira. Kada je počela da histeriše, kada joj je i Zvezdan rekao: "Ne možeš tako da se ponašaš". Za kofer je znala Matora ko je meni rekao i da, rekla mi je Anđela. Ona meni kaže: "Misliš da ne znam ko je bacio kofer?! Miljan je bacio, ja gledala". Zvezdan je isto znao da je Anđela meni to rekla i zato je Zvezdan nju pitao: "Reci mi istinu, nemoj da me lažeš" - rekla je Ana.

Miljan i Aleks su imali odličan odnos na početku Zadruge, a onda je došlo do haosa, i Vračević je pljuvao po njoj i Dejanu Dragojeviću, a odnos su obnovili kad je uplovila u vezu sa Filipom Carem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading