HITNA REAKCIJA, STIGLA ŽESTOKA KAZNA ZA ANU ĆURČIĆ: Ovo je opomena za sve!

Autor:

Zadruga

02.06.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je odmah sankcionisao zadrugare zbog kršenja pravila!

HITNA REAKCIJA, STIGLA ŽESTOKA KAZNA ZA ANU ĆURČIĆ: Ovo je opomena za sve!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić

Nije retkost da se u Beloj kući krše određena pravila, a ovog puta Veliki šef oštro je reagovao i odlučio da kazni pojedine zadrugare, jer nisu poštovali osnovno pravilo u Zadruzi.

Tim povodom Marko Janjušević Janjuš, Anita Stanojlović, Ana Spasojević, Maja Marinković, Milica Veselinović, Filip Car, Aleksandra Nikolić, Lazar Čolić Zola, Ana Ćurčić, Bilala Brajlović i Anastasija Stanojević Palčica su kaženjeni zbog spavanja u nedozvoljeno vreme.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Naime, kako se bliži finale, zadrugari su sve opušteniji, pa očekuju da će i sankcije biti laganije, a ni ne slute da će već večeras pojedinci napustiti rijaliti i zasigurno ostati bez glavne nagrade.

Kako je Ani Ćurčić novac primarni razlog ulaska, svima je veoma čudno da ne vodi računa o pravilima i neretko sebe dovede u situaciju da bude kažnjena i izgubi honorar.

Republika

Foto: youtube.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Anja

02.06.2023 15:05

Car i Aleksanndra spavaju do kasnog popodneva već mesecima. Retko kad prisusrvuju dnevnim emisijama ( podela budžeta, porodični sastanci, sastanci kad su razne ankete ) nego neko od zadrugara uzme za njih budžet ili ih ide pitati za koga su u anketi. Zašto su ih onda danas kaznili a do sada nisu?

Odgovori 15 11
mari

02.06.2023 20:48

A naslov ? Ana zestoko kaznjen. Al ste se ostrvili na Anu i zadrugari i produkcija. Pored Ane jos njih 15, da li znate da vecina cita samo vase glupe naslove i ni ne otvara teks jer lupate...

Vera

03.06.2023 07:37

Meni ova Ana mnogo mracna Osoba.