ZVEZDAN USPEO U SVOJOJ MISIJI: Ana Ćurčić stavljena na stub srama, zadrugari je urnišu zbog ovoga!

Autor:

Zadruga

01.06.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić na sve načine pokušava da raskrinka Anu i pokaže svima njeno pravo lice, pa podržava zadrugare koji je danima blate!

ZVEZDAN USPEO U SVOJOJ MISIJI: Ana Ćurčić stavljena na stub srama, zadrugari je urnišu zbog ovoga!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

Zadrugari su krenuli da menjaju mišljenje o Ani Ćurčić, pa je sve češće nazivaju folirantom, a Filip Car najstrašnije osuđuje njeno ponašanje i postupke, zbog čega je došao u konflikt sa blizancima - Pecom i Necom.

Naime, oni su analizirali Anin odnos sa Zvezdanom Slavnićem, a Car je neprestano branio diskvalifikovanog Zvezdana:

- Ana je mene dovela sa Zvezdanom u situaciju da se svađamo svuda. Ona dođe na stepenice i kaže da kažem šta sam pričao o Zvezdanu, a on rizičan, ona je kvarna. Meni nije to realno - govorio je Car.

- Ti ispred naroda kažeš da te boli ku*ac, a onda pišeš poeziju, pa Maju kada se je*e sa Zvezdanom nazivaš ku*vetinom, a onda kada nije sa njim družiš se sa njom. Ona je govorila da se njega boji, a ako je to tačno onda ona njega ne čačka. Ona samo da je mene slušala sve bi bilo dobro - nastavio je Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Ma, ona se njega plaši. On je takav manipulator, pravio je haos, da bi pobegao od nje - rekao je Neca.

- On je pobegao od svih, od Anđele, Maje, Ane - složio se Filip.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Goca

01.06.2023 10:03

mene je sramota koliko si ti glupa zena u 46.godina

Sava

01.06.2023 10:53

Taman pronađem nešto dobro u ovom dečku a onda se pokaže da je on ipak samo veliki prevarant.. Zvezdana nije mogao oćima gledati jer mu je bio konkurencija, za Anđelu je rekao i otkrio on ružne priče (Pavlov auto, afera sa Mensurom, proganjanje zadrugara i provodi...)a sada mu kao žao Anđele. Ana je sada Caru trn u oku jer se boji da je upravo ona konkurencija Alex u osvajanju prvog mesta i udara na nju nebi li se i ona sama diskvalifikovala . Na istu kartu igraju i Janjuš, Marinković i mlitavi Mikica koji su vrlo često "pod gasom" od alkohola. Pijani muškarci od 40 i preko 40 godina idu gledati da li je pijana Matora imala sex sa Anitom. Lep prizor za njihovu decu i supruge! Alex nikada neće sesti sa Milicom kao snaha i ona je toga svesna. Ide veridba (ko još veri devojku sa prstenom koji su kupili nepoznati ljudi ), ide još koji dan laži i manipulacija nebi li se nagradila velika ljubav i osvojili glasači. Posle svega, baj, baj Aleks, pomogao sam ti a ja odoh sa Zolom i Janjušem da se provedemo. Rekla je jednom Dalila da je Car samo vreća puna go.ana . Dejan je rekao da je Car krompir...,pa videti ćemo uskoro.

Jela

01.06.2023 10:53

Ponasanje zadrugara prema Ani nema veze sa Zvezdanom,zena je sama sebe izvrgla ruglu,samo budala ne vidi kako ona laze,mislim da je ona prokockala sve pa je sada Bulic i kuma drze u saci jer se zaduzila,zato prijete Zvezdanu,Bulic obecao da ce natjerati da produkcija njoj da pare

Relja

01.06.2023 18:16

@Jela - Jadan komentar od jedne zene,stidi se Jelo sram te bilo