PRAVO LICE ANE ĆURČIĆ RASKRINKANO: Mesecima je krila istinu od gledalaca, Zvezdana će OVO dokusuriti kada sazna!

Autor:

Zadruga

30.05.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić progovorila o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem, te otkrila napokon zbog čega je odlučila da uđe u Zadrugu!

PRAVO LICE ANE ĆURČIĆ RASKRINKANO: Mesecima je krila istinu od gledalaca, Zvezdana će OVO dokusuriti kada sazna!

Foto: ATAImages, Printscreen

Ana Ćurčić prošle noći progovorila je o Zvezdanu Slavniću, te je istakla da je imala jedan jedini plan po ulasku u Zadrugu, a to je da ga dozove pameti. Međutim, mnogi su se pobunili protiv njenih reči, jer su smatrali da je ona njega sve vreme provocirala. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

 

- Aca je moja prva lubav, zna se kakva tragedija nam se desila. S njegovom porodicom sam ja ostala u dobrim odnosima. U poslednjih godinu dana se sa njim nisam čula ni deset puta. Imam slobod da ga pozovem kad imam problem. On je moj prijatelj, nemam s njim ništa, to je jasno. Zvezdan ga je odavde stalno provocirao - kazala je Ana.

- Anđela je bila uverena da si ti s njim bila u vezi, a Zvezdan je raskinuo s njom kad mu je to rekla. Njoj je bilo čudno da ti pomaže, a niste se čuli deset godina - istakla je Ivana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6 najnovije vesti

 

- Mi imamo istoriju, on je moj prijatelj. Dok je Zvezda bio u Cirihu, on je meni pomogao. S njegovom porodicom sam dobra i dan danas - rekla je Ana.

- Ana je nabijala kompleks Zvezdanu pričajući o Aci. Dokazala je da je umela da ga smiri, ali je u posledje vreme ga je nervirala stalno - dodao je Mikica.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

 

- Moja namera je bila samo da dozovem Zvezdana, a ne da ga razbesnim tog dana - rekla je Ana.

- Nije istina, sve vreme mu je punila glavu da Car i ja radimo Zvezdanu o glavi. Radila je na tome da se razbesni dodatno - rekao je Miljan.

Detaljnije u nastavku:

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
EJMI

30.05.2023 11:32

"Ana je nabijala kompleks Zvezdanu pričajući o Aci". Pazi bogati , a sta je on radio? i napolju i unutra? Samo u ekonomskom dvoristu nije dotakao svu zivinu. Ko je on? da pravite heroja od davno posrnulog coveka, Ni prstom nije mrdnuo a dobio tolike sanse , Da je Ana se vreme cutala i da nije nista rekla vidi se po njegovom ponasanju da je los covek... samo misli na sebe. Covek u 50 -tim. god. skida GACE NA tv-u da ima bar sta da pokaze. DA LI GA JE I TU ANA ISPROVOCIRALA.

Milutin

30.05.2023 17:33

Ana je anipulatorka, lažovčina i prevarant. Obrukala si decu. Varala i njihovog oca sa Zvezdanom, sramoto ženskog roda. karala si se i te kakko.Koliko godina si s njim provela, samo čečtiri godine ostalo je bilo na "koledžu" na raznim lokacijama. Ženo ti si zlo.Negova majka je prodala svoj stan da bi ti vratila sopstene dugove da ne odeš u Zatvor. Ti si njemu bila partner u svemu,čak i prljavim radnjama.... Odmah kad izadješ iz Zadruge da te zaprosi Bulić i da budeš sa njim. Koja si ti bolesnica Pre toga da te odvede na psiho terapiju. Ženo ti nisi odavno dobro. Kljukaš se sa lekovima svaki dan. Zo9rici si preotela čoveka sa kojim je bila u vezi, Zorca se toga seća, a ti si otkačena i zaboravila si....Išla si redovno u njenu kafanu. Kad te Zoka bude zamandakla nećeš znati gde se nalaziš....

milanka

30.05.2023 20:19

@Milutin - a ti ziveo sa njima pa sve znas ili si olos kao i on