GDE JE NESTALA ANA ĆURČIĆ? Kamera u Zadruzi zabeležila trenutak nakon DISKVALIFIKACIJE Zvezdana i Anđele, evo šta je ona uradila! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.05.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju gde je nestala Milena Kačavenda.

GDE JE NESTALA ANA ĆURČIĆ? Kamera u Zadruzi zabeležila trenutak nakon DISKVALIFIKACIJE Zvezdana i Anđele, evo šta je ona uradila! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić probudila se nekoliko sati nakon diskkvalifikacije Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, a potom je dolučila da pojede nešto slatko i popije kafu. Zorica Marković posmatrala je sve to sa strane, te je čekala svoju drigaricu da porazgovara s njom nakon svega, ali Ćurčićeva nije bila dobre volje.

 

 

- Sačekaj me da se smirim, ne želim da pričam ni sa kim - poručila je Ana.

Nakon toga ona je sela sa Zoricom da popričaju, pa nije mogla da sakrije svoju nervozu i bes, te se istresla na nju:

-  Meni su deca moja najsvetija na svetu. Neću ništa više da pričam i neću da slušam. Za dosta stvari ovde. Sve što je Ana rekla tako će i biti. Sa mnom se družiš četiri meseca i možeš da zamisliš šta je u mojoj glavi, a ne da mi kažeš: "Šta ti imaš sa tim?" - pričala je Ana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading