UDAJE SE MILJANA KULIĆ! Šok vesti iz Niša, nakon lažne tuče sledi SVADBA!

Autor: P. R.

Zadruga

27.05.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna učesnica rijalitija izgovoriće uskoro sudbonosno "da"!

UDAJE SE MILJANA KULIĆ! Šok vesti iz Niša, nakon lažne tuče sledi SVADBA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz šeste sezone rijalitija "Zadruga", ali i van Bele kuće ne prestaje da šokira javnost, posebno kada je nedavno lažirala da ju je partner Nenad Macanović Bebica brutalno pretukao.

Međutim, kao i obično, u životu kontroverzne Nišlijke desio se preokret, te je sada otkrila da, pored svih skandala koji je prate, planiraju venčanje.

Republika

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

MIljana Kulić sa roditeljima i Bebicom

- Bićete obavešteni blagovremeno, ali planiramo u septembru - istakla je Kulićeva za Espreso, pa otkrila da rade na bebi, budući da zbog njene operacije i komplikacija nakon intervencije, ona nije smela da ostane u drugom stanju iz zdravstvenih razloga.

Između ostalog, Miljana je govorila i o planovima za budućnost, pa je naglasila da je definitivno završila sa rijaliti karijerom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

MIljana Kulić

- Završila sam sa Zadrugom i rijaliti karijerom, planiram biznis da otvorim u Nišu i da obezbedim Željka, za to ću iskoristiti novac, koji je na sigurnom kod moje majke i potrošiće se na pravi način - istakla je bivša zadrugarka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milivoje

27.05.2023 16:26

Dakle,zadruga se konacno ukida,psiho Kulici su duzni 200.000 evra pinku,plus 82.000 sto je psiho Mixy uzela unapred.Pravi potez za Bicube da je ozeni.Taman ce za koji mesec da je uhvati na gomili sa nekim rasturacima kako u bracnom krevetu orgija,pa ce da opet place i da je pita"A sto to radis?"Normalno dobice odgovor,ja sam bolesna,nisam pila terapiju,samo tebe volim itd itd.Najjaci brak svih vremena.A sve ce to njegove cerke da gledaju.Plus,sta ce biti kad sin psiho Mixy poraste?Pa kad budu deca u skoli gledala snimke njegove mame u zadruzi kako skace sa jednog na drugi?Bice zivopisno.