ANA ĆURČIĆ PRONAŠLA RAME ZA PLAKANJE POSLE ZVEZDANOVE JAVNE PREVARE: Evo ko joj je pomogao da ga preboli!

Autor:

Zadruga

26.05.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić otkrila Zorici Marković kroz šta je prolazila pre samog ulaska u Zadrugu 6!

ANA ĆURČIĆ PRONAŠLA RAME ZA PLAKANJE POSLE ZVEZDANOVE JAVNE PREVARE: Evo ko joj je pomogao da ga preboli!

Foto: ATA Images, TV Pink

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

Ana Ćurčić je tokom današnjeg razgovora sa Zoricom Marković otkrila da je putovala neposredno pre ulaska u Zadrugu 6, pa priznala da joj je odlazak u manastir mnogo pomogao.

Naime, ona je govorila kako ju je drugarica odvela u manastir Tumane, kako bi joj se "raščistio" put, a zbog te posete zadrugarka sada oseća mir u duši:

- Znaš koji sam ja spokoj imala u Tumane kad sam otišla. Mirnoća duše. Kad sam stala ispred mošti, sjedinjenje, ja ne umem da ti opišem. Mene je jedna od najboljih drugarica vodila, rekla mi je da će mi se posle toga raščistiti put - rekla je Ana.

- Istina - rekla je Zorica.

Republika

Foto: E stock, ST/V. Lukić

 

Da podsetimo, Ana je nedavno pričala kako je Milena Kačavenda upravo inicirala ovu posetu manastiru, na čemu joj je Ana i dan-danas veoma zahvalna.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Mk

29.05.2023 11:52

Dosta bre zeno sa tom laznom ljubavnom pricom u koju niko ne veruje. Zvezdan nije tvoja ljubav sa kojim se nisi vencala niti bils u nekoj iskrenoj ljubavi tvoje ljubavi su prosle ljubavi. Oladi mslo bioloski sat kuca ne zanosi se sacuvaj bar malo dostojanstva zanela si se godinsma di se dpremala za taktiku u zadruzi ali bezuspesnu.