ZVEZDAN OSTAO BEZ MAĆEHE: Kraj balade, operska pevačica dala ŠUT-KARTU Moki Slavniću!

Autor:

Zadruga

25.05.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stariji Slavnić se nada pomirenju i tuguje za Tamarom!

ZVEZDAN OSTAO BEZ MAĆEHE: Kraj balade, operska pevačica dala ŠUT-KARTU Moki Slavniću!

Foto: Blic TV printscreen

Zoran Moka Slavnić, košarkaška legende i otac aktuelnog zadrugara Zvezdana Slavnića, stavio je tačku na vezu sa 27 godina mlađom operskom pevačicom Tamarom Nikezić.

Republika

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Moka Slavnić

- Moka i Tamara su raskinuli, ali su ostali u dobrim odnosima. Jednostavno, najviše je uticalo to što se nisu slagali. Međutim, ostali su sjajni prijatelji, što im je oboma bilo bitno. Moka je tužan i snužden zbog svega što se dogodilo, ali se trudi da razume da je ovo najbolja odluka koju su oboje mogli da donesu. I dalje su tu jedno za drugo, šta god im zatreba. Slavnić se potajno nada pomirenju, ali po svemu sudeći, od toga nema ništa - ističe izvor za Blic, za koji je ranije Moka govorio o ovom odnosu:

Republika

Foto: Ata images

 

- U 74. godini sam u raju. Ne želim više da pravim greške, našao sam nešto i pitam se kako je ona to mene našla. Ona je jedna viđena i poznata dama. Ona sve što meni radi, ona mi kaže "zar ti to nisu radile i druge?", ja joj kažem da su me i druge volele, ali neko koli snažnije, drugačije i koloritnije. Njoj prija što brine o meni, ja to cenim. Razume me. Ona je solista Narodne opere u pozorištu, gde meni da dopadne takva diva. Jedna od stvari koja me je kupila kod nje je ta što je ona odmah skočila da se uplati Zvezdanovoj majci boravak u domu. Ona je godinu dana starija od Zvezdana. Malo mi je krivo što između nas nije razlika 30 godina - otkrio je tada Slavnić.

Veza im je trajala nešto više od mesec dana i javno su podržavali Zvezdanov odnos sa Anđelom Đuričić i osuđivali Anu Ćurčić.

Republika

Foto: Blic TV printscreen

Moka i Tamara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Goca

25.05.2023 18:02

dno dna,trebao bi da se stidi....sad sto forsirate ovu bagru,to govori o drustvu u kom zivimo,jad i beda

Sa

25.05.2023 19:27

@Goca - Ma sve je to bilo u svrhu podrške Zvezdanu, sve je to bilo za fanove, poklone, za publicitet. Loša režija i loš scenarista, loši glumci u poseti staračkom domu i pismo u ime jedne bolesne starice, loši prijatelji koji blate Anu i hvale oca i sina..., sve lažno i moralo je pući. Ipak, nije i loša reklama, REKLAMA.