CAR VODI ALEKS U CRIKVENICU I PSUJE JOJ MAJKU! Slovenka zapenila iz Krnjače, progovorila o CRNOJ MAGIJI: Imam veštičare u komšiluku!

Autor:

Zadruga

25.05.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićkina majka otkrila da li će se umešati u Aleksandrinu i Carevu vezu!

CAR VODI ALEKS U CRIKVENICU I PSUJE JOJ MAJKU! Slovenka zapenila iz Krnjače, progovorila o CRNOJ MAGIJI: Imam veštičare u komšiluku!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M.M./ATAImages Pixabay.com

Iako je izjavio da je spreman da Aleksandru Nikolić vodi u Crikvenicu, pa čak i čuva verenički prsten za nju, Filip Car se poslednjih par dana žestoko svađa sa njom. Juče je napravio dramu kad je tokom izlaganja Divne DNK ona izjavila da i ona poznaje magiju, a sinoć joj je opsovao majku Slovenku.

- Ti mene ne poznaješ dovoljno dobro, ne znaš kako funkcionišem - zamerila je Aleks.

- Pričaj tiše, zagalamiću, pašće sto - odbrusio je Car.

- Ti si neartikulisani čovek - rekla je Nikolićeva.

- J*bem li ti mamu u p*čku, posred p*čke - odbrusio je Filip. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Oglasila se Aleksandrina majka i prokomentarisala je njihov odnos. Prvo je govorila o planu da se Aleks preseli u Crikvenicu nakon rijalitija.

- Kada vidim da Aleksandri zbog nečega nije dobro, ja poželim da me nema. Ja cenim svakoga, on zna da sam ja svetinja i njen život. Ne treba da me psuje toliko puta. To mi ne pije vodu, nije lepo sa njegove strane. Ako voliš toliko, treba da poštuješ njenu majku. Ona je maksimalno korektna prema njemu. Moje dete je punoletno, ima mozak, ona je predobra duša. Lakoverna je, ali nije glupa. Ona najbolje zna kako će i šta će. Ja im želim svu sreću, verujte mi. Ja ne znam više ništa, ako mi verujete! Ništa više ne mogu da povežem! Ko je normalan, ko je lud, ko se folira, ko je iskren? Ja više ništa ne znam! (smeh) Ja samo kad vidim nju da joj nije dobro, samo mi prođe slika kroz šta smo prošli i padnem. Kod njih je čas ovako, čas onako. Ne znam šta da kažem - rekla je Slovenka.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Slovenka Nikolić

Iako je ranije savetovala Aleks da ne bude sa Filipom, Slovenka je priznala da neće stajati na put njene ćerke.

- Neću. Ja njoj nikad nisam stajala na put. Kad je bila sa Dekijem, nikada joj ništa nisam rekla, samo sam je pitala je li normalna, zašto se zatvorila u kuću. I kad je on otišao na more, pitala sam je je l' joj prija takav život, ona je rekla da ga voli i da joj prija. Nikada je više ništa nisam pitala, tako da se neću mešati ni u njihov odnos - poručila je ona.

Slovenka se na kraju osvrnula i na Divnine priče o vlaškoj magiji.

- Ti koji se bave sa tim one su jadnice. Ja imam u komšiluku mnogo tih veštičara, katastrofa! Ja sam 11 godina sa Bogom i sa mojom decom, nikada mi to nije palo na pamet. Uvek su mi svi govorili da nešto nije u redu, ja sam ostala pri stavu da ne idem nigde, da živim kako je Bog odlučio. To je sve prokleto. Divna nešto da zna ne bi je tukao taj Marko, ne bi je varao, šta će ona jadnica da radi bre?! - zaključila je Slovenka za Pink.rs

Republika

Foto: Nikola Mutić, Printscreen/RTVPink

Car, Aleks, Slovenka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading