ALAVI ZVEZDAN NE ZNA ZA SRAMOTU: Živi kao bubreg u loju, a svađa se sa Anđelom zbog HRANE - evo šta sve imaju u šteku! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

24.05.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blamovi Zvezdana Slavnića i njegove ljubavnice se samo nižu!

ALAVI ZVEZDAN NE ZNA ZA SRAMOTU: Živi kao bubreg u loju, a svađa se sa Anđelom zbog HRANE - evo šta sve imaju u šteku! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Kontroverzni par Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić uzdrmali su javnost svojim postupcima u šestoj sezoni rijalitija "Zadruga", te neretko osvojili samo neslavne titule u superlativu, da bi sada dobili još jednu - najalaviji.

Naime, ozloglašena Crnogorka je u toku jučerašnjeg dana posetila prodavnicu kako bi pazarila namirnice za ovu nedelju, međutim, kako je potrošila sav novac koji ima sa Slavnićem, on je pokazao veliko nezadovoljstvo, te je sve vreme gunđao i pravio besporebnu dramu svojoj ljubavnici, koja se neprestano pravdala i otkrila da živi kao "bubreg u loju".

- Ne znam samo, neću da idem tamo da vidim šta si sve uzela za te pare - brecao se Slavnić halapljvo.

- Veruj mi, nema šta nisam uzela! Od pavlake, svega, da mažemo sos, da nam  bude preukusno, feta sir, drugi onaj sir... Nema šta nisam uzela! Tri vrste sira, znači ono, ima da uživaš, spremaću ti, videćeš. Jednom kako valjda da spremamo - pravdala se Anđela.

 

 

- Da, da, ludilo - gunđao je Zvezdan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading