ZADRUGARKA KRIJE PRLJAVU PROŠLOST: Sponzor joj otvorio biznis, a kod kuće ga čeka porodica, ovo su svi detalji!

Autor:

Zadruga

24.05.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica Slađe Lazić otkriva najmračnije detalje o prošlosti atraktivne zadrugarke.

ZADRUGARKA KRIJE PRLJAVU PROŠLOST: Sponzor joj otvorio biznis, a kod kuće ga čeka porodica, ovo su svi detalji!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta Slađa Lazić ušla je u vezu sa Lazarom Čolićem Zolom, što je mnoge iznenadilo, pošto je uvek govorila da je zanimaju samo momci koji imaju para. 

Međutim, njena drugarica Mira otkriva da Slađa koristi Zolu zarad priče, kako bi ušla u finale, a da napolju ima navodno sponzora sa kojim se već šest godina viđa. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić i Lazar Čolić Zola

 

- Slađa se igra sa Zolom, kakav zola, samo pravi priču, nije ona naivna, gleda da ostane do finala, a kako nema Miljane njoj je sada super da kao bude sa njim u vezi. Akcije neće biti, sigurno, jer ona od kada je ušla traži priču, ali eto, tek sada je naleteo Zola kom takođe odgovara da se nešto dešava. Da vam kažem nešto, Slađana je već šest godina u kombianciji sa jednim čovekom iz Čačka. On je oženjen i ima mnogo para, oni nisu u veziu, ona može da radi šta hoće, ali kada je on pozove, ona je tu. Išli su na more nekoliko puta i on je finansira. Kupuje joj šta mu traži i njoj, a i njemu je to super. Ona je tražila da joj otvori teretanu, pa mu je ona rekla da ide u Zadrugu, da zaradi kako bi otvorila, misleći da će je on sprečiti i ipak joj udovoljio. Kada sje shvatila da je njemu svejedno što će ona ući u rijaliti, bila je ljuta, ali je na kraju povila rep i shvatila da treba da se odvoje i da ona zaradi svojdinar. Odustati od njega neće jer joj odgovara da joj kupuje i plaća šta treba - kaže Slađina drugarica za Svet i nastavlja:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić i Lazar Čolić Zola

 

- Svi su šokirani njenom i Zolinom vezom, pa i njeni kući, ali kažem svam da od toga nema ništa. Slađa kada izađe ima da se udruži sa Majom da izlaze, čujem da hoće i stan da iznajmi u Beogradu, to će verovatno da joj plaća taj lik iz Čačka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading