NAJŽUSTRIJA SVAĐA ANE I ZORICE: Puklo prijateljstvo, zadrugarke sasule jedna drugoj u lice sve, Ćurčićeva završila u suzama!

Autor:

Zadruga

24.05.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković ubeđena da je Zvezdan Slavnić razlog njene rasprave sa Anom!

NAJŽUSTRIJA SVAĐA ANE I ZORICE: Puklo prijateljstvo, zadrugarke sasule jedna drugoj u lice sve, Ćurčićeva završila u suzama!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon svađe sa Zvezdanom Slavnićem, Ana Ćurčić stavila je tačku i na prijateljstvo sa Zoricom Marković, a pre toga su jedna drugoj sasule sve u lice i stavile karte na sto.

Zorica nije želela da dozvoli da joj se Ana, posle svega, obraća na taj način i ima nadmen stav, dok je Ćurčićeva nalazila način da sve svali na Zoricu:

- Ti si se meni obratila kao Zvezdanu. Besna si zbog Zvezdana, ja ovo nisam zaslužila, zabole me ku*ac ako si ti u svađi sa njim. Sad si se izdrala na mene i nikad više - govorila je Zorica.

- Nisam se izdrala na tebe, neću da se raspravljamo. Neka bude kako ti kažeš, ja ću sad samo da klimnem glavom - rekla joj je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Ti si sad pod utiskom od svađe sa Zvezdanom, ali ja to nisam zaslužila. Na mene ne smeš da se dereš nikada u životu. Neka ti kaže Tamara - nastavljala je Zorica.

- Ona tebi klima glavom na sve. Ive i Luke mi, nećemo više o ovome da pričamo - odbrusila je Ćurčićeva, pa otišla u suzama.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading