VODIO JE KOD NADRILEKARA I VRAČARA KAKO BI MU RODILA SINA! Zbog Zvezdanove opsesije muškim detetom Ana jedva ostala živa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana skupo platila što Zvezdanu nije rodila sina.

VODIO JE KOD NADRILEKARA I VRAČARA KAKO BI MU RODILA SINA! Zbog Zvezdanove opsesije muškim detetom Ana jedva ostala živa!

Foto: ATA Images/pixabay/RTV Pink

Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić

Zvezdan Slavnić terao Anu Ćurčić da obilazi nadrilekare i vračare da bi joj pomogli da mu podari naslednika. Sin proslavljenog košarkaša Zorana Moke Slavnića sanjao je o tome da ima muško dete i baš to je hteo s nevenčanom suprugom. Nekoliko godina su radili na tome, ali nije se dalo. Ana nije uspevala da zatrudni, što je njega dovodilo do ludila. Kada je shvatio da se to neće desiti, počeo je da nalazi načine koji su narušili zdravlje Ćurčićevoj.

- Zvezdan i Ana su u početku živeli kao svaki normalan, mladi par. Stvarno su bili srećni i zadovoljni, zaljubljeni jedno u drugo. Nije bilo kraja sreći kada su počeli da žive zajedno i stvaraju zajednicu i lični svet. Prvih godinu dana su uživali i nije bilo problema. Bilo im je važno samo da su zajedno i da su srećni. Posle nekog vremena Zvezdan je postao opterećen velikom željom da mu Ana podari naslednika koga nema. Stalno je ponavljao da hoće muško dete, jednog malog Zvezdana. I ona je to želela. Još više mu je raspirivala želju za sinom - počinje priču prijateljica porodice Slavnić koja je s njima prošla sve probleme i danas ih prolazi.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan i Ana se borili za potomstvo

- Zvezdan je nenormalno želeo sina, muško dete mu je bilo san i opsesija. Još dok je bio u zatvoru govorio je Ani da ona mora da mu podari naslednika. Radili su na tome stalno. Ona je imala nekoliko spontanih pobačaja. Počeo je da ludi zbog toga i rešio je da uzme stvar u svoje ruke. Nalazio je kojekakve nadrilekare i vračare koji su mu uzimali pare, a njoj su uništavali zdravlje. Davali su joj terapije koje su stvarale kontraefekat. Jedna nadrilekarka joj je prepisala terapiju od koje umalo nije umrla - nastavlja priču kućna prijateljica koja nam u nastavku otkriva i kako je došlo do pucanja i tačke ključanja između kontroverznog para.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ana zbog Zvezdanove želje da ima sina jedva ostala živa

- Ana je bila mnogo loše od svega, dobila je upalu materice i nedelju dana su joj skidali temperaturu. Kada je shvatio da mu Ana neće podariti sina, više nije hteo ni da spava s njom i počeo je da se švaleriše. On je to njoj otvoreno i govorio i vređao je na razne načine: "Nisi ni za šta. Ne možeš muško dete da rodiš. Ne možeš uopšte da ostaneš trudna. Vodila si buran život. Ne trebaš nikome", govorio joj je on. Ona je sve to trpela, kao što trpi i danas. Nikada mu nije zaboravila uvrede i sve što joj je govorio - završava izvor blizak Slavnićima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading