ZBOG BOLESNE MAJKE HTEO DA JE OSTAVI: Zvezdan pre tri godine doživeo ŠOK od Ane, nikad joj nije OPROSTIO!

Autor:

Zadruga

22.05.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana je Zvezdanu dovela majku u zatvor, a on joj je ovo žestoko zamerio, kako je Slavica bila teško bolesna!

ZBOG BOLESNE MAJKE HTEO DA JE OSTAVI: Zvezdan pre tri godine doživeo ŠOK od Ane, nikad joj nije OPROSTIO!

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com

Zvezdan i Slavica

Zvezdan Slavnić pokušao je da ostavi Anu Ćurčić još pre tri godine, saznajel Scandal! Kako navode, razlog je njegova majka. Naime, ona je njegovu bolesnu majku stavila u avionu i odvela da ga poseti u zatvoru, zbog čega se on šokirao. Kad je ugledao majku u takvom stanju, poludeo je. Nije mogao da oprosti svojoj ženi to što je uradila i kako je jednom prilikom u Zadruzi rekao, to mu je otežalo robiju.

Ana se tada branila da je to bila želja njegove majke i da je samo htela najbolje za nju i njega. On je svojim prijateljima ispričao da je to nešto najgore što je doživeo u životu.

Republika

Foto: Instagram.com

Šmizla sa Slavicom Slavnić

- U zatvoru sam hteo da pojedem sve kad si došla sa Slavicom, nego sam ćutao. Ja te sada pitam, dokle misliš da ideš u ovome? Pitam te ljudski, pitam te zašto sve ovo radiš? Jer je sve ovo jedna velika bljuvotina, znaš da se baviš lažima i da izmišljaš - rekao je Zvezdan Ani pre par nedelja.

Ana ga je tada pitala zašto je nije ostavio, a on je rekao da je to uradio iz sažaljenja. Kada je izašao iz zatvora, Zvezdan je sa svojim prijateljima podelio šokantnu informacija. Majku nikada nije pitao da li je želela, ali je verovao da je majka kao i svaka majka, htela da vidi sina u zatvoru. On se jako ljutio zbog čega je Ana uopšte pristala na tu priču, misleći da će to putovanje ugroziti i majčino krhko stanje.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan i Ana

Zbog svega toga, Zvezdan ne može Ani da oprosti sve te stvari i sada je definitivno kraj. Gorepomenuti list dalje navodi da je astrolog predivdeo da će njih dvoje da se pomire već u septembru, kad se strasti smire.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading