ANI ĆURČIĆ SEVNULE GRUDI! Zadrugarki ispalo bujno poprsje dok se krila od kamera, Zorica joj sve smestila! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

22.05.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša Zvezdana Slavnića pokazala čime raspolaže!

ANI ĆURČIĆ SEVNULE GRUDI! Zadrugarki ispalo bujno poprsje dok se krila od kamera, Zorica joj sve smestila! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Aktulenu učesnicu šeste sezone "Zadruge", Anu Ćurčić, zasad nismo imali priliku da je vidimo u nekom eksplicitnom izdanju na malim ekranima, međutim, to se sada promenilo.

Naime, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića presvlačila se u garderoberu, a drugarica Zorica Marković joj je čuvala "stražu" i držala peškir kako se ništa ne bi videlo, međutim, u jednom momentu fanovi rijalitija mogli su Ćurčićevu da vide u do sada neviđenom izdanju.

Kako se navodi u komentarima ispod klipa koji kruži mrežama, mnogi su mišljenja da je Markovićeva namerno podigla peškir, jer zapravo glumi da je prijatelji Ani, što je i njena podrška u više navrata pokušala da joj prenese između redova.

"Zorica kad pomaže", "Zlorka, dno dna od žene", "Svaka čast, Zlorice, samo tako nastavi", "Au, ova Zorica je baš razočaranje", samo su neki od komentara ispod video klipa, koji možete pogledati u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading