CRNOGORKA UPORNA, SVEKAR SPREMA SVADBU! Anđela najavila Zvezdanu naslednika: Rodiću Moki UNUKA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đuričićeva se ponosi činjenicom da je ona snajka koju je Moka najviše zavoleo!

CRNOGORKA UPORNA, SVEKAR SPREMA SVADBU! Anđela najavila Zvezdanu naslednika: Rodiću Moki UNUKA!

Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić i Moka Slavnić

Anđela Đuričić pritiska Zvezdana Slavnića da joj napravi dete u rijalitiju, kako bi ga vezala za sebe i koristi njegovog oca Zorana Moku Slavnića da bi ga uhvatila na patetiku. Moka se obradovao kad je video da zadrugarka posle svega i dalje želi bebu sa njegovim sinom, a ona je uzela stvari u svoje ruke.

Republika

Foto: Printscreen

Zvezdan, Anđela i Moka

Naime, nakon poslednjeg Zvezdanovog ispada, kada ju je po ko zna koji put ponizio pred zadrugarima, ali i milionskim auditorijumom, ona se pozivala na njegovog oca, nekada slavnog košarkaša Zorana Moku Slavnića, koji priželjkuje nju za snajku. Anđela je Zvezdanu šaputala kako je ona jedina od svih njegovih žena koja ima Mokinu podršku i da želi da mu rodi unuče, kako su od početka veze i planirali, kada je i sam zadrugar priznao da bi voleo da ima sina, naslednika loze.

- Izgleda ću ja biti snajka koju je najviše zavoleo - hvalila se Đuričićeva, dok je pucala od sreće što je ponovo u Slavnićevom zagrljaju, a on se sprdao i u ovako ozbiljnoj situaciji, kako bi ostavio prostora da on ništa ozbiljno nikome nije obećao:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan i Anđela

Nek te onda vodi on kući... Ko ćerku... - rekao je Slavnić.

Inače, dok su Zvezdan i Anđela bili u svađi zbog Maje Marinković, Moka je bio ljut na svog sina što je devojku kakvu je on procenio da bi bila podobna za njihovu porodicu tako olako zamenio zarad trenutnih strasti. Premda je nerado priznao da bi prihvatio čak i Maju, ako je to Zvezdanova sreća, on je jedva dočekao da se ipak pomiri sa Anđelom i poručio da im sprema svadbu napolju.

- Moka se obradovao kada je video da Crnogorka posle svega i dalje želi dete sa njegovim sinom i spreman je da organizuje sve oko njihovog venčanja. Siguran je da kada bi došla beba da bi se i Zvezdan konačno smirio i skrasio pored nove porodice - otkriva izvor blizak starijem Slavniću. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela, Moka, Zvezdan i Maja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Goca

21.05.2023 20:57

Jad i beda

Vanja

24.05.2023 09:18

A možda matorom Moki rodi i sina!!!