ZBOG SUKOBA ĆE OSTATI BEZ NOVCA: Ana i Zorica krše pravila Velikog šefa i RATUJU u dvorištu! Konačno pukao SAVEZ! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.05.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljice zaratile čim su se probudile i nisu prestajale sa svađom!

ZBOG SUKOBA ĆE OSTATI BEZ NOVCA: Ana i Zorica krše pravila Velikog šefa i RATUJU u dvorištu! Konačno pukao SAVEZ! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana i Zorica

Zadrugari su danas dobili priliku da duže spavaju, ali to nije pomoglo da se spuste tenzije i nervoza u Beloj kući. Ana Ćurčić i Zorica Marković su zaratile čim su se probudile. Ana je inače nominovana učesnica, i ne bi smela da razgovara ni sa kim, osim sa drugim nominovanim takmičarom Brendonom ili vođom Ivanom Marinkovićem. Do sukoba je došlo do nerazjašnjene situacije sa Slađanom Lazić, zbog koje Ana sumnja da je ispala budala.

- Ja te stvarno ne razumem - rekla je Zorica.

- A što nastavljamo ako sam te zamolila. Hajde da prekinemo temu, sama sa sobom ću se konsolidovati... - kazala je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica i Ana

- Ne može kad ti hoćeš i kad me zamoliš, praviš sebi tripove, ja uvek iskreno i otvoreno pričam... Totalno je drugačije, ne mogu da kažem nešto što nije. Mogu u decu da se kunem - rekla je Zorica.

- A ne znam što se ti pronalaziš? Sve sam ja u glavi povezala... Povezujem i ovo što ti misliš, i to mi je katastrofa...  ek to mi je užas. Ne znam što se iznerviraš. Ne znam što se kuneš, sve si pogrešno shvatila, niko tebe ne osuđuje - govorila je Ana.

- Razvijaš filmove u glavi. Ja kažem jedno, ti misliš drugo. Rekla sam ti da se smiriš, nemoj ti mene više da uzimaš, je*ala vas i Slađa i sve, zabole me bre ku*ac više - govorila je Zorica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica i Ana

- Nominovani smo, ne smeš da razgovaraš sa nama. Ana, ako hoćeš da ideš da pričaš sa Zoricom, idi, ja ne želim da pričam, da se mešam - rekao je Brendon.

- Evo, mene neka kazne. Što si se umešao? Smeta ti što pričam sa ženom? Ženi nije dobro, zbog sinoćnje svađe i svega što je Miljan izrekao. Ti uvek misliš na sebe. Ja rizikujem svoju kaznu da bih pričala sa njom - rekla je Zorica.

- Ne nerviraj se - zamolila je Ana Zoricu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading