ZNA GDE ĐAVO SPAVA: Bivša zadrugarka o FLERTU Milice i Mikice, otkrila šta zna o Anđeli i Mensuru!

Autor:

Zadruga

20.05.2023

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Jovanović nije štedela svoje nekadašnje suparnice!

ZNA GDE ĐAVO SPAVA: Bivša zadrugarka o FLERTU Milice i Mikice, otkrila šta zna o Anđeli i Mensuru!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Jovanović

Bivša zadrugarka Ana Jovanović je razvezala jezik i progovorila o dve aktuelne teme u Beloj kući i njenim suparnicama iz prošle sezone "Zadruge", Milici Veselinović i Anđeli Đuričić. Podsećamo, sa Milicom je imala sukobe zbog flerta sa Mensurom Ajdarpašićem, dok je sa Anđelom imala zbog veze sa Matejom Matijevićem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Jovanović

Ovih dana se u Beloj kući povela tema o odnosu Milice i Mikice Bojanića, što je Ana najstrašnije osudila.

- Primetila sam da su simpatije između Milice i Mikice obostrane, i da to traje veoma dugo. S vremena na vreme oni se tako peckaju, ona pokušava na okrene na sprdnju, ali vidi se jasno da tu postoji nešto. Ukoliko bi Mikica popustio kočnice, svašta bi se tu izdešavalo sigurno. Ne razumem kako je dopustila da ima takav odnos sa čovekom koji je oženjen. Okej, druže se, ali neke granice prevazilaze njihovo prijateljstvo - rekla je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica i Mikica

Jovanovićeva je ubeđena i da je Anđela imala nešto sa Mensurom Ajdarpašićem, zbog čega ju je Zvezdan Slavnić juče ostavio, a onda par sati kasnije pristao na pomirenje sa njom.

- Anđela se totalno više izgubila, ne zna da li je pošla ili došla. Tako mu je (Zvezdanu) brzo oprostila sve, tako je lako prešla preko svega. I sad je opet ostavio i ona opet plače i kuka. Stvarno je užasno gledati to sve ponovo. Meni Mensur nikada nije rekao da je imao nešto sa Anđelom. On nije momak koji priča sa kim se viđa, ali znam da su imali sigurno nešto. Sećam se kakva su tu pecanja bila prošle godine. Nakon toga nisu pričali, pa su se ponovo našli zajedno na moru. Ne želim da se Mensur naljuti zbog ovoga, ali jednostavno kada neke stvari posložim, nemoguće je da nisu ništa imali - ispričala je bivša zadrugarka za Pink.rs.

Republika

Foto: instagram.com/mennsssur, andjelaadjuricicc

Mensur i Anđela

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading