ANĐELI ĆE SE SLOŠITI: Moka Slavnić promenio ploču, evo šta sad kaže o Zvezdanovom ODNOSU sa Majom i koga PODRŽAVA!

Autor:

Zadruga

20.05.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stariji Slavnić je odlučio da demantuje reči svog sina!

ANĐELI ĆE SE SLOŠITI: Moka Slavnić promenio ploču, evo šta sad kaže o Zvezdanovom ODNOSU sa Majom i koga PODRŽAVA!

Foto: instagram.com

Moka Slavnić

Zvezdan Slavnić se pre nekoliko dana pomirio sa Anđelom Đuričić, a potom ponovo raskinuo sa njom. Od raskida je prošlo nekoliko sati, a onda je došlo do pomirenja u emisiji "Pitanja novinara", kad je Anđela dobila potvrdu da je Moka i dalje podržava. Anđelu je ovo beskrajno obradovalo, a Zvezdan je istakao i da je njegov otac sigurno protiv njegovog odnosa sa Majom Marinković.

Republika

Foto: instagram.com

Moka Slavnić

Moka se obratio Anđelinim i Zvezdanovim fanovima, kako bi demantovao reči svog sina. Ujedno se obratio i svom sinu, iako on ovaj video može da vidi tek nakon izlaska iz "Zadruge".

- Dragi Bungiši i svi oni koji nas pratite, ovog puta sam se sam javio, da demantujem svog rođenog sina. Nisam ništa loše rekao za Maju Marinković, ona mi je simpatična, ne bih ima šta da kažem protiv nje. Bio si sa njom kratko, a Anđela je moj pik. Da imam ćerku, voleo bih da bude kao Anđela. Maki (Zvezdane), tebe mnogo volim, ima mnogo stvari koje bih voleo da ti kažem, ali ne mogu. Mnogo te volim, a Anđelu podržavam do kraja. Ona je moj izbor, izbor tvog oca, ali biću srećan šta god da izabereš - rekao je Moka.

Republika

Foto: instagram.com

Moka Slavnić se obraća fanovima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (8)

Loading
Goca

20.05.2023 17:38

ti imas sina.odkud to sad

Vanja

21.05.2023 07:52

A što matori Slavnić ne oženi Anđelu, kada mu se toliko sviđa?

Ceca

21.05.2023 22:05

@Vanja - Bi on ali delice je sa upisankom

istina

21.05.2023 08:49

E moj moko ... bolje da se nikada nisi oglasavao... narod bi ostao u uverenju da si bio veliki covek... ovako tesko...slican se slicnom raduje... i ne cudi , nece kruska pod sljivu...