ZVEZDAN PEDALIRAO LJUBAVNICU ZBOG NJENIH RODITELJA: Crnogorka se stopila sa zidovima, ne diže glavu od SRAMOTE! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

16.05.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavnić izneo sve karte na sto!

ZVEZDAN PEDALIRAO LJUBAVNICU ZBOG NJENIH RODITELJA: Crnogorka se stopila sa zidovima, ne diže glavu od SRAMOTE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Posle dužeg vremena, sinoć je održana emisija "Pretres nedelje", a voditeljka Ivana Šopić pokrenula je temu o iznenadnom prekidu odnosa Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, a onda i o njegovom pomirenju sa Anđelom Đuričić

- Nemam puno da dodam što se tiče te priče. Meni je bilo okej, bila mi je opuštena varijanta sa njom tih 15 dana, posle svega što se dešavalo četiri meseca. Prijalo mi je, bilo mi je okej i to je to - govorio je on.

- Delovalo je da je to avantura, da li misliš da je ona poželela da dobije više tebe? - pitala je Ivana Šopić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Zadruga 6

- Šta sam ja pričao i ona je, nisam video da ona zahteva drugačije. Rekao sam joj za emocije prema Anđeli, rekao sam joj da ću imati razgovor. Znao sam da će to biti moj i njen razilazak, jednostavno je bila opuštena varijanta i pričali smo o svemu. Spominjao sam da nemamo budućnost i da sam sa njom ostao sedam meseci rodila bi se neka emcoija, a to mi nije u interesu - nastavio je Slavnić.

- Maja kaže da će tebi isto da se desi sa Anđelom - dodala je voditeljka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Zadruga 6

- Anđela i ja pričamo o tome danima, stavili smo da ćemo ovde da završimo zajedno, pa ćemo onda da porazgovaramo o svemu. Ja ništa ne mogu da planiram, džaba je šta želim ako mi to ne možemo da se dogovorimo - rekao je Zvezdan.

- Pomirili ste se, nekima je bilo šokantano, da li ćeš biti spreman da odeš od nje i da ne budete zajedno neki duži vremenski period? Šta osećaš? - pitala je Ivana Šopić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Zadruga 6

- Ja sad želim da budem sa njom, ali zavisi i od drugih okolnosti. Ja da imam slobodno godinu dana, naravno da bismo bili zajedno, pa dokle to ode... Mi bismo pričali svakako jer tako treba i što je najbitnija stvar, a možda ću da zvučim čudno, zadnjih dana joj pričam da je njena podrška najbitnija od svega. Ona ne misli na taj način, a ja znam da je 99% zbog mene nisu ništa poslali i ja ću da budem kontradiktoran jer sam joj opet prišao. Ja nisam ni u jednom trenutku rekao da nemam emocije prema njoj, kad god je vidim imao sam želju da joj priđem. Ona na to gleda drugačije, mora da ode da priča sa svojim roditeljima. Živi kod njih, sa njima je, trebalo bi da stavi tu najveći akcenat. Dogovorili smo se da ćemo ovde da budemo drugovi 60 dana i izdržali smo dva dana, od toga nema ništa. Meni je u ovom trenutku, kao što je i Filip rekao, od pomirenja mi je samo taj deo u glavi - pričao je Slavnić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading