MARIJI KULIĆ POZLILO U NIŠU! Miljana ne izlazi iz KAZINA, zbog kockarskih DUGOVA rasprodaje dragocenosti iz kuće!

Autor: P. R.

Zadruga

15.05.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal u porodičnoj kući Kulića!

MARIJI KULIĆ POZLILO U NIŠU! Miljana ne izlazi iz KAZINA, zbog kockarskih DUGOVA rasprodaje dragocenosti iz kuće!

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz šeste sezone "Zadruge" zbog samoinicijativnog napuštanja imanja u Šimanovcima, a ista sudbina zadesila je i njenu majku Mariju, koja je takođe više nije deo rijalitija. Međutim, kako se saznaje, Kulićki je u Nišu pozlilo kada je sanala da se njena ćerka ponovo predala kocki.

Naime, nakon izlaska iz "Zadruge"; Miljana se vratila svom starom poroku, iako je Marija mislila da će se odvajanjem od Lazara Čolića Zole, njena ćerka vratiti na pravi put. Ipak, Kulićeva svakodnevno kocka u jednom slot-klubu u Nišu, a u zalagaonici pored istog pozajmljuje novac i zalaže sve vrednosti koje ima.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Google Earth Printscreen

Marija i Miljana Kulić svađa u Nišu

U to, kako piše Skandal, spada i dosta nakita koje je dobio njen sin Željko, ali i onaj koji ima ona i porodica Kulić. U pitanju su zlato, satovi i druge vrednosti koje Miljana iznosi iz kuće i nosi u zalagaonicu kako bi uzimala novac za kockanje, a kako se saznaje, u pitanju su velike pare.

Kada je videla kuda sve to vodi, Mariji je navodno pozlilo, te je pored svih zdravstvenih problema s kojima se bori dobila još jednu muku. Kako otkriva izvor, ona je mislila da će Miljana sa Nenadom Macanovićem Bebicom uspeti da se odvoji od najvećeg poroka, međutim, i on je nemoćan, jer Kulićeva odmah napravi haos ako on odbije da je vozi u kazino.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija i Miljana Kulić Zadruga 6

Marija, koliko god delovala jako, ipak je izuzetno krhkog zdravlja i svaki stres joj samo pogoršava stanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading