RAT SLAVNIĆA I ĐURIČIĆA! Anđelini roditelji besni na Moku, Veliša mu poslao PRETEĆU poruku preko prijatelja: Kloni se našeg prijatelja!

Autor:

Zadruga

12.05.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Anđele Đuričić besni su na ponašanje Moke Slavnića i činjenicu da podržavaju njihovu ćerku.

RAT SLAVNIĆA I ĐURIČIĆA! Anđelini roditelji besni na Moku, Veliša mu poslao PRETEĆU poruku preko prijatelja: Kloni se našeg prijatelja!

Foto: Printscreen

Poznato je da roditelji Anđele Đuričić ne podržavaju njenu vezu sa Zvezdanom Slavnićem, dok njegov otac Moka Slavnić stoji uz Anđelu i maksimalna joj je podršku. To se njenim roditeljima ne sviđa, koji su smogli snage i poslali joj čestitku za Đurđevdan, ali su isto tako poludeli kada su videli da joj je Moka poslao poklone, te je navodno Anđelin otac Veliša poslao Slavniću poruku preko jednog prijatelja.

- Anđelina porodica je van sebe i jedva čekaju kraj rijalitija, ovaj period za njih je mnogo bolan i težak. Kap koja je prelila čašu jeste Moka koji javno podržava Anđelu i ponaša se kao da je njegova ćerka, uprkos svemu što je njegov sin učinio i što i dalje ponižava Anđelu. Veliša je preko jednog prijatelja koji poznaje Moku rekao da mu prenesu da im je prekipelo i da više njihovo dete ne uzima u usta jer će u protivnom napraviti ozbiljan haos.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

- ''Ko je on da podržava moje dete, da pljuje po nama da li mi šaljemo čestitke ili ne, da se on postavlja kao da je njemu Anđela bitnija nego nama... On za svog sina nije pitao kada je trebalo, reci mu da se kloni mog deteta da ne napravim svima pakao.'' Rekao je Veliša prijatelju koji je sve preneo Moki - priča izvor za Star i dodaje:

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Roditelji Anđele Đuričić

- Moka je bio zatečen i mislim da nije baš poverovao u to. On je rekao da želi da stupi u kontak sa Velišom, ali njemu ne pada na pamet da sa njim priča - zaključio je izvor za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading