TAKI IZBAČEN IZ OČEVOG TESTAMENTA, SVE PREPISANO MAJI MARINKOVIĆ: Ovaj skandal će posvađati oca i ćerku!

Autor:

Zadruga

09.05.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo šta se desilo sa testamentom oca Takija Marinkovića, koji je preminuo.

TAKI IZBAČEN IZ OČEVOG TESTAMENTA, SVE PREPISANO MAJI MARINKOVIĆ: Ovaj skandal će posvađati oca i ćerku!

Foto: Instagram.com

Tuga u porodici Marinković je neizmerna, Maja i Taki izgubila su deo porodice. Naime, Taki je potvrdio za Republiku da mu je preminuo otac, a Majin deda, te da će se sutra obaviti sahrana u krugu najbližih. 

Inače, Majin deda je živeo u Belom potoku, imao je ogromno imanje i kuću na dva sprata. Kako saznajemo, Maja je imala idiličan odnos sa dedom, često je odlazila kod njega, a bio je i vrlo ponosan na nju što je uspela da stvori sebi šta god je poželela. 

Foto: TV Pink

Maja Marinković i Taki Marinković

 

No, postavlja se pitanje šta će se desiti sa nasledstvom Takijevog oca, a za Republiku govori dobro obavešten izvor, te ističe da će ovo možda napraviti i raspravu između Marinkovića. 

- On nije imao nikog sem Maje i Takija i normalno je da će sve prepisati na njih. Ali on je to već odradio, sve je prepisao na Maju, Takija nije stavio u testament. Mislim da oni to već znaju, Taki je neko ko ima svoj stan, sve svoje, a deda je ostavio Maji nasledstvo, jer su bili veoma vezani jedno za drugo - govori izvor za Republiku i dodaje:

Foto: Nikola Mutić

Maja Marinković

 

- Taki će se možda naljutiti malo, ali dobro, nema šta, on ima svoje, tako da nema šta, Maja će sama odlučiti šta će uraditi sa tim placem i kućom. To je ogromno imanje u Belom potoku, kuća je na dva sprata, tako da, ako iskoristi ovu situaciju može i da je dobro proda - završava naš izvor za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading