ZVEZDAN SE SAMOZADOVOLJAVAO ISPOD JORGANA: Maja mu uskratila sve fantazije i perverzije, on zasukao rukave i prionuo na posao!

Autor:

Zadruga

07.05.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić se samozadovoljavao tokom noći, nakon raskida sa Majom Marinković.

ZVEZDAN  SE SAMOZADOVOLJAVAO ISPOD JORGANA: Maja mu uskratila sve fantazije i perverzije, on zasukao rukave i prionuo na posao!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom prošle večeri Maja Marinković raskinula je sa Zvezdanom Slavnićem, jer joj se nije sviđalo to što ju je tretirao kao prvu javnu ljubavnicu Anđelu Đuričić. Ona je napustila izolaciju, u kojoj je imala vrele akcije sa Slavnićem, a kako mu je uskratila i to, on je morao da pronađe rešenje za muške potrebe. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Zadruga 6 Maja Marinković

 

Zvezdan se osamio u izolaciji, a kako mu je stigao nabuj strasti, on je zavukao ruke ispod jorgana i počeo da se samozadovoljava. 

Njegovo samozadovoljavanje nije dugo trajalo, pa je Zvezdan vrlo brzo završio posao, a potom nastavio da leži i verovatno razmišlja kako može da vrati Maju na brz i lak način. 

Pogledajte u galeriji kako je sve izgledalo:

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading