''SVE BIH DAO DA NISAM NIKADA NI POSTOJAO!'' Moka Slavnić skrhan bolom nakon MASAKRA u osnovnoj školi: Srce me boli! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.05.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moka Slavnić potresen tragedijom koja je juče zadesila Beograd i Srbiju.

''SVE BIH DAO DA NISAM NIKADA NI POSTOJAO!'' Moka Slavnić skrhan bolom nakon MASAKRA u osnovnoj školi: Srce me boli! (FOTO)

Foto: Nemanja Pančić, Vladimir Lukić, ATA Images, Facebook

Jučerašnji krvavi pir koji se dogodio u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' kada je trinaestogodišnji učenik usmrtio vatrenim oružjem osmoro vršnjaka i jednu stariju osobu, potresla je čitavu javnost, kako kod nas tako i širom regiona.

Foto: Privatna arhiva, republika

Krvavi pir u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar''

Ovim povodom su se oglasile brojne javne ličnosti koje su se putem društvenih mreža oprostile od stradalih osoba i izjavile saučešće porodicama. Među njima je i legendarni košarkaš Zoran Moka Slavnić.

- Srce me boli da tako mlad dečko može sebi i roditeljima, a pre svega da sve ostale zavije u crno. Saosećam se sa porodicama nastradale dece. Da mogu, dao bih sve moje zlatne medalje i da nisam nikada ni postojao, za te mlade živote i da se to nije ni desilo. Molim Boga da se to nikada više ne ponovi! A vi, mladi širom sveta, dobili ste životnu lekciju! Zoran Slavnić - napisao je Moka uz fotografiju sveće.

Republika

Foto: Instagram.com/zoran_slavnic_moka_

Moka Slavnić se oglasio nakon tragedije u Osnovnoj školi '''Vladislav Ribnikar''

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Pera

04.05.2023 14:01

Da je srece da nisi postojao ne bi se ni rodio onaj djavo....

VISTEUBICE

04.05.2023 19:51

SRAM VAS BILO STO OVOGA I NJEGOVOG KILERA POMINJETE...I VI I DJAVILSKI TV PINK

Moša

04.05.2023 20:38

Pogledaj se u ogledalo, juče si govorio Andjeli da razbija naočare Zorici. To je vaspitanje? Tako si vaspitao i svog sina ubicu, sram te bilo.