NAKON GUTALICE, STIGLA I DRAPALICA: Isplivao jeziv snimak Ane Ćurčić iz rijalitija, zavukla prste i DRAPA se za međunožje! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

27.04.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anu Ćurčić stigla karma!

NAKON GUTALICE, STIGLA I DRAPALICA: Isplivao jeziv snimak Ane Ćurčić iz rijalitija, zavukla prste i DRAPA se za međunožje! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Iako je na samom ulasku u šestu sezonu "Zadruge", bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, izdominirala nad njegovom ljubavnicom Anđelom Đuričić, te je vratila na fabrička podešavanja nadimkom "gutalica", sada ju je, po svemu sudeći, stigla karma.

Naime, na društvenim mrežama je osvanuo šokantni snimak Ćurčićeve, koji je za kratko vreme privukao veliku pažnju javnosti. Ana, kako se može videti u klipu, stoji u kupatilu i, žargonski rečeno, drapa se za međunožje.

Zadrugarka se očigledno previše opustila pred kamerama, s obzrom da je najpre bila stidljiva i povučena, dok sada već radi slične stvari koje je zamerala svog bivšem partneru i njegovoj ljubavnici.

"Kad već imamo gutalicu, red je da znate da imamo i drapalicu", "Mora se drpati, ne kupa se", "Sramota da žena od 50 godina bude ovako prljava i neuredna", "Prljavuša se ne kupa i stalno se češe", "Žena mangup, nemam reči", "Ko zna kakve boleštine joj je preneo dragi Zveknuti", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod šokantnog video snimka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Iva

27.04.2023 10:19

Trazi od Zveknutog da ti pozajmi sapun Hahahahaha

djole

27.04.2023 22:08

Ni ,,gospodjetina,, nije oprala ,,zubice,,