ŠKALJARAC ZAREŽAO! Anđelin bivši dečko Zvezdanu spremio SVIREPU OSVETU zbog šamaranja Đuričićeve!

Autor:

Zadruga

21.04.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Republika saznaje, pojedini pripadnici kavačkog i škarljarskog klana koji poznaju Anđelu Đuričić krenuli su put Beograda, kako bi se obračunali sa Zvezdanom Slavnićem.

ŠKALJARAC ZAREŽAO! Anđelin bivši dečko Zvezdanu spremio SVIREPU OSVETU zbog šamaranja Đuričićeve!

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Kako je Republika već pisala, Crnogorski mafijaši spremaju osvetu Zvezdanu Slavniću zbog Anđele Đuričić, koja je svojevremeno imala aferu s pripadnikom škaljarskog klana, a koji je tom prilikom zapretio da će presuditi bivšem robijašu. Međutim, kako se saznalo, i rođak mlade frizerke je pripadnik kavačkog klana, dok je Slavnićev otac, Moka, već dobio pretnje od sledbenika Radoja Zvicera.

Naime, kako sada saznajemo od dobro upućenog izvora, klanovi su rešili da krenu put Beograda i udare pravo na kapiju imanja u Šimanovcima, jer bivši robijaš je ovoga puta baš preterao i otišao korak dalje, te potpuno srozao 23 godine mlađu Crnogorku.

Republika

Foto: ATAImages

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić Zadruga 6

- U Crnoj Gori je haos! Niko ne sme da pisne ni reč o Anđeli na ulici, komšije beže odmah u kuću ako vide nekog nepoznatog u kraju, opasni momci su krenuli da vrebaju svakog ko pisne nešto protiv ove male... Situacija je alarmantna, roditelji pobegli glavom bez obzira od sramote, nema ih nigde! Ma, ljudi ni u prodavnicu ne idu! A braća spremaju osvetu za Zvezdana, gotov je - priča izvor za Republiku, te nastavlja da će bivši robijaš imati nevolje sa čak dva klana:

- Mala Anđela je bila u vezi sa jednim dečkom koji je pripadnik škaljarskog klana, navodno je to bila neka golema ljubav, ovo je malo mesto, sve se ovde sazna kad-tad. Pritom, koliko se u Herceg Novom zna, rođak Đuričića je član kavačkog klana, a svi možete da pretpostavite kako izgleda kada se dva klana suprostave, a kamoli udruže! Ima da mu se u*eru u život, za njega nema spasa posle rijalitija, bolje da nije ulazio - zaključuje izvor za naš portal.

Republika

Foto: ATAImages

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić Zadruga 6

Podsećanja radi, Zvezdan Slavnić ušao je u šestu sezonu "Zadruge" i prevario svoju nevenčanu suprugu Anu Ćurčić sa 23 godine mlađom Anđelom Đuričić, a nedavno i nju prevario sa rijaliti zvezdom Majom Marinković, nakon čega je mlada Crnogorka doživela pomračenja uma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Killah

24.04.2023 00:58

Ma da bre. Nemaju pametnija posla u njihovim kriminalnim poslovima vrednim nekoliko stotina miliona eura nego ce da krenu put Beograda i da kucaju Mitrovicu na vrata i da se bave ovim teletabisom bez ikakve perspektive. Kakve vi gluposti pisete to nema nigde