ANĐELU BOLJE DA SU ZAKLJUČALI U KUĆU, JA BIH TAKO SVOJE DETE: Tijana Ajfon urnisala Zvezdana, nazvala ga lažnim žestokim momkom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.04.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta nije štedela reči na aktuelne učesnike "Zadruge".

Radomir Taki Marinković, otac aktuelne učenice rijalitija "ZadrugaMaje Marinković, večeras slavi rođendan u jednom luksuznom hotelu, a među zvanicama našla se i starleta Tijana Ajfon, koja se pojavila u belom kompletu.

- Belo da sluti na nevinost! Inače, ovo odelo sam spremila za sud, pošto idem na sud 15. maja. Čućete s kim se sudim, nije u Srbiji suđenje, tako da čućete tada kada se sve završi, biće baš onako udarno. Sve ću da kažem šta imam - nagoveštava Tijana na samom početku razgovara za Republiku, pa potkačila starletu Natašu Šaviju, koja se takođe pojavila na rođendanu:

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Tijana Ajfon

- Podržavam sve, podržavam i "Onlifens" i devojke koje zarađuju na taj način. Ja sam dala ceo svoj privatan život na tacni, ali intima mora da ostane u četiri zida. Natašu sam poštovala, ali žao mi je što se sa toliko godina otišla na tu stranu, jer smatram da je toliko bila uspešna i mogla da ode na drugu stranu, a otišla je na "Onlifens"... Pa, gde ti je tu ambicija? Treba da se udaješ i rađaš decu, a ti se snimaš sa 35 godina, ali dobro, poštujem, ja ne bih tako - ističe Ajfonka.

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Tijana Ajfon

Starleta se ovim povodom osvrnula i na aktuelnog učesnika rijalitija "Zadruga", Zvezdana Slavnića, te istakla da se on lažno predstavlja, te uputila podršku Ani Ćurčić.

- On nije žestok momak, kako su ga okarakterisali tamo, žestoki momci ne ulaze u rijaliti i nemaju Instagram. Ne eksponiraju se, žestok momak ne može da radi onakave stvari. Dečko je dibidus katastrofa, a žestok momak nije sigurno, da onako ponižava ženu... Nju podržavam, na njoj je sve, ona sve može, ali on kao muškarac ne može tako da se ponaša - kazala je Tijana, pa se dotakla i Anđele Đuričić:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić i Ana Ćurćić Zadruga 6

- Nećemo o fetišima, nije još prošla ponoć! (smeh) Anđela je možda takva devojka, njoj niko to ne zamera, ima toliko slobodnih devojaka, ali njen problem je što se ona predstavila kao fina. Ja sam nju prošle sezone zvala "porodica". I odjednom se malo ukanalila! Zaljubila se, svi smo mi svašta radili u ljubavi. Žao mi je što joj roditelji nisu poslali čestitku. Ja moje dete ne bih poslala u "Zadrugu", a kamoli da mu šaljem čestike! Moje dete će biti zatvoreno u kući 24 sata - smeje se starleta.

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Tijana Ajfon i Taki Marinković

Šta nam je još Tijana Ajfon otkrila, pogledajte u video prilogu na vrhu teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading