OBRISALA SUZE, PA KRENULA DA GUNĐA ZBOG POKLONA: Anđeli ništa nije sveto, jaukala na sav glas, pa brzo ZABORAVILA na porodicu! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

17.04.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo izdramila, pa se bacila na rovarenje!

OBRISALA SUZE, PA KRENULA DA GUNĐA ZBOG POKLONA: Anđeli ništa nije sveto, jaukala na sav glas, pa brzo ZABORAVILA na porodicu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dok su svi zadrugari dobijali čestike povodom Vaskrsa od svojih najbližih članova porodica i prijatelja, za Crnogorku Anđelu Đuričić nije stiglo ni jedno slovo, zbog čega je ljubavnica Zvezdana Slavnića doživela emotivni slom i odmah od sramote pobegla iz Bele kuće.

Đuričićeva je u pabu jaukala na sav glas zbog toga što nije "čula" reči podrške svoje porodice iz Đenovića, međutim, nije joj drugo trebalo da se obriše suze i znatno promeni raspoloženje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić plače Zadruga 6

Naime, iako nije dobila nijednu jedinu čestitku povodom praznika, za mladu frizerku su stigli pokloni, ali ne porodice, već od njenih i Zvezdanovih fanova.

- Ova kutija se skroz raspala, nažalost... I isprljala se bela košuljica, koja je prelepa. Evo mu i njegovi "rol-onovi"... Lepa je ova haljina. Ovo su neke helanke, ja helanke inače ne nosim, ali 'ajde. I ovo se isprljalo... I ovo... Kako je sve prljavo? Ja sve ovo moram prvo da operem - brecala se Anđela, dok je Zvezdan nemo sedeo pored nje, bacajući po neki komentar.

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Verona

17.04.2023 20:00

Ništa joj nije sveto , sve je bruto i neto.