ZABRINJAVAJUĆE PONAŠANJE ANĐELE ĐURIČIĆ: Dok je Zvezdan spavao, ljubavnica pokazala pravo lice, javnost u strahu šta joj se dešava!

Autor:

Zadruga

10.04.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić manifestuje ponašanje koje gledaoce zabrinjava!

ZABRINJAVAJUĆE PONAŠANJE ANĐELE ĐURIČIĆ: Dok je Zvezdan spavao, ljubavnica pokazala pravo lice, javnost u strahu šta joj se dešava!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Odnos Zvezdana Slavnića i njegove ljubavnice Anđele Đuričić tema je već mesecima unazad, a sada se pojavio jedan kadar koji je šokirao celu javnost. 

Dosta se spekuliše o katakteru ljubavnice iz Crne Gore, a na Instagram stranici jedan kadar naveo je gledaoce rijalitija da pomisle da Anđela ima neki poremećaj ličnsoti. Naime, dok je Zvezdan spavao uveče, pred emisiju, a Anđela se već spremila, ona je odlučila da legne preko puta njegovog kreveta.

 

I ništa to ne bi bilo čudno, da nije počela da zuri u njega i ne pomera se. Taj kadar je postao viralan na društvenoj mreži, a komentari su se nizali jedan za drugim. 

- "Psiho ubica dobio naslednika psiho Helgu, ni ne zna šta je dobio" - bili su samo neki od komentara. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Jasno je da zadrugari pre ulaska u Zadrugu prolaze sve testove i da Anđela ne bi mogla da uđe u rijaliti ukoliko ne prođe neki od njih. No, gledaoci imaju pravo da iznesu mišljenje na osnovu ponašanja koji zadrugari prikazuju. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
CG

11.04.2023 15:18

Ova Andjela ima psihički poremećaj, ona se lecila od alkohola.