BEBICA ODLUČIO DA STANE NA PUT MILJANI I ZOLI: Otkrio šta se dešava sa bogatstvom Kulića i gde sada živi, ovo će šokirati i Mariju!

Autor: Milica IVANOVIĆ

Zadruga

10.04.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica pokazao zube i nikad brutalnije opleo po Zoli!

BEBICA ODLUČIO DA STANE NA PUT MILJANI I ZOLI: Otkrio šta se dešava sa bogatstvom Kulića i gde sada živi, ovo će šokirati i Mariju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Nedavno je na društvenim mrežama osvanuo video iz Zadruge 6, u kom Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola otkrivaju Zvezdanu Slavniću da je Siniša Kulić, Miljanin otac, poklonio Nenadu Macanoviću Bebici automobil i da će možda njemu pripasti i Miljanin honorar.

Zvezdan nije mogao da veruje tim rečima, ali je Zola ponavljao sve što je Miljana prepričala, a što se navodno dogodilo u Nišu.

Republika

Foto: instagram.com/z.h8_

 

Povodom ovih izjava, kontaktirali smo Bebicu, koji je za portal Republika.rs otkrio da li je to istina i šta se dešava sa Miljaninim novcem:

To su budalaštine koje Zola izvlači iz konteksta. Ko je dobro pratio, video je kakvi su njegovi "visi ciljevi" koje meni prepisuje, a i kako u poslednjih par dana konstantno govori kako treba da mu se doveze škoda u Beograd ,a dečko nema dozvolu ni trotinet da vozi.
Prvo, ja nikad u životu nikome nisam tražio da mi poklanja bilo šta, a ponajmanje auto.
Sto se tiče honorara, ja nisam Zola, pa da trošim Miljanine pare, oduvek sam sam zarađivao za sebe,nikad u životu nista nisam radio zarad neke koristi i nekog interesa. A Miljani bi dao svoje honorare, nikad ne bih uzeo njen nijedan cent da potrošim, jer je njoj prvashodno potreban novac za nju, Željka i za njenu porodicu, a tamo, iako vama izgleda lako, svaki cent je krvavo zaradjen
- rekao je Bebica, pa obelodanio svoje trenutno mesto prebivališta:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Trenutno se nalazim u Beogradu, ali povremeno odlazim u Niš, kako bi Siniši brže prošli dani - otkrio je on.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading