OVO SE ČEKALO OD ALEKSANDRINE PRELJUBE! Poznat datum, Dejan Dragojević uskoro stiže u Šimanovce! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.04.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovi fanovi su se čekali!

OVO SE ČEKALO OD ALEKSANDRINE PRELJUBE! Poznat datum, Dejan Dragojević uskoro stiže u Šimanovce! (FOTO)

Foto: ATAImages, E-stock

Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5", se pre nekoliko dana vratio sa svog hadžiluka u Meki i Medini. Ekskluzivno je za Republiku dao izjavu i otkrio da je zbog svog priznanja da je primio islam počeo da dobija pretnje smrću, a progovorio je i o svom odnosu sa porodicom. Osim ovoga, Dejan je poslednjih nekoliko dana i u brutalnom medijskom ratu sa starletom Tamarom Đurić, koja je zatražila da mu se zabrani ulazak u Srbiju.

Dejanovi fanovi su se obradovali kad su na Instagram profilu emisije "Amidži šou" videli objavu sa njegovom slikom i mogućnost da mu postave pitanja za emisiju koja će se emitovati u utorak.

Republika

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević stiže u Amidži šou

Dejan dolazi u Šimanovce, a pored njega će gosti biti i ekipa serije "Zakopane tajne", ali i pevačice Ivana Boom Nikolić, Barbara Bobak i Milica Jokić. Kako je studio u Šimanovcima udaljen samo par metara od Bele kuće, ostaje da ispratimo i hoće li pobednik "Zadruge 5" ući u "Zadrugu" u utorak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ajde

10.04.2023 11:05

Odma pozvati i bezbedonosne sluzbe da ovog dobro provere. Sta je radio Gornjem Sepku, skim je bio. Da li ga neko finansira .Da vide njegove namere u Srbiji.

Vlada

10.04.2023 17:57

Amidži počeo da prima anonimce.