ZVEZDAN DAO ANI KRVNU ZAKLETVU PRED ZADRUGU: Slavnić načinio ozbiljan greh, stiže ga karma koja će ga koštati!

Autor:

Zadruga

08.04.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić dao je zakletvu Ani Ćurčić pred ulazak u Zadrugu 6!

ZVEZDAN DAO ANI KRVNU ZAKLETVU PRED ZADRUGU: Slavnić načinio ozbiljan greh, stiže ga karma koja će ga koštati!

Foto: YouTube//Printscreen

Zadrugarka Ana Ćurčić poverila se drugarici Jeleni koja za portal Republika otkriva da je Zvezdan Slavnić dao krvnu zakletvu pred ulazak u šestu sezonu rijalitija "Zadruga".

Naime, kako saznajemo, Slavnić se vanbračnoj supruzi zakleo u sve na svetu da je neće prevariti, a ukoliko se to desi, da Ana ima pravo da mu uništi život.

- Ja koliko znam, Ana mi je rekla da joj se Zvezdan zakleo u sve na svetu, što ona kaže, u krv se zakleo da je neće prevariti. Oni su se dogovorili, noćima pričali o svemu, da li su spremni na ovaj korak, ona ga je podržala tek nakon što joj je on dao obećanje da je neće prevariti - govori za Republiku Jelena, a potom dodaje:

Republika

Foto: YouTube//Printscreen

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6

- Ana je jako pobožna, odlazila je u Tumane, molila se najjačim molitvama za Zvezdana, a onda ju je sam Bog spasio ovog zla. Mislim da ona još uvek nije svesna toga, ali kada bude izašla, videće šta joj je uradio. On joj je rekao da može sve da mu uradi ukoliko je povredi, izneveri, a sad tu glumi neko ludilo i kao prekida je kletvama i nasrće na nju. Sramota za muški rod, zaista sramota - zaključuje drugarica Ane Ćurčić za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Melanija

08.04.2023 21:59

"Ljubavne zakletve pred Bogom ne važe" Platon

lorena_t20_

08.04.2023 22:49

Podrska za Anu.